saybeautyk

Vanilla Sip&Sweet Caramel | Fantasy Community Perfumes

Ще один аромат з нової колекції Gourmand Dreams під назвою Vanilla Sip&Sweet Caramel підкорив мене своєю зухвалістю, солодкістю і незвичною композицією)

Хочу поділитись з вами враженнями, які у мене склалися після затесту семплу в обʼємі 2 мл.

Мені дуже подобаються семпли бренду, тому що на самій картонній упаковці зображений і повнорозмірний флакон, і піраміда аромату.

Верхні ноти: Ваніль, Мигдаль

Середні ноти: Тоффі

Базові ноти: Пудрові ноти та Сандалове дерево

Стартує аромат трохи зухвало з яскравими нотами мигдалю, які трохи дурманять і можуть навіть збивати з толку в перші хвилини) та все ж потім аромат помʼякшується і стає вже не таким «отруйним».

Далі парфум починає звучати для мене дуже прикольно - я відчуваю ніби аромат свічок, що зроблені з натурального матеріалу, але це не соєві свічки, а скоріше зроблені із бджолиного воску з карамельною віддушкою. Через те, що в піраміді є також сандал, він надає більшої строгості аромату і трохи врівноважує його солодкість - думаю, саме звідси і є те саме відчуття аромату свічки)

Насправді якщо простіше, то я б могла порівняти аромат Vanilla Sip&Sweet Caramel з цукерками Eclair від Рошен - от вони дуже схожі мені виявились. Цей парфум так само ніби складається з двох шарів - один мʼякий, солодкий і світлий, а інший темний, деревний і більш приземлений.

Стійкість та шлейф тут дуже хороші, на шкірі годин так 6 точно відчуваються, а на одязі і того більше.

Шлейф тягнеться на 1-2 метри, принаймні по моїх відчуттях аромат не інтимний, а більш гучний.

Це точно щось незвичне і не схоже на класичні карамельки з ванількою, цей аромат якраз «з характером», він показує, що не дивлячись на всю свою мʼякість і солодкість, затишність він все одно суворий і дає зрозуміти, хто тут головний😉