Mandarinka

Альтернатива гідрофільній олії від Joko Blend - олія-гель для обличчя

Альтернатива гідрофільній олії від Joko Blend - олія-гель для обличчя

Вітаю! Серед всіх засобів для зняття макіяжу моїм постійним фаворитом залишається саме гідрофільна олія, навіть не зважаючи на те, що я знайшла якісну міцелярку. Розкажу чи виправдав цей формат мої очікування та реакція на проблемній шкірі.

• Консистенція засобу схожа на мус чи густий лосьон для тіла.
  • Має дуже ніжний солодкий аромат, та рожевий барбі колір.
  • До складу засобу входять абрикосова олія, мигдалева, макадамії, жожоба.

Використовую тільки ввечері для зняття макіяжу: наношу на зволожену шкіру, ретельно масажую обличчя, далі додаю трошки води і засіб з кремоподібного стає більш олійною емульсією. Ще трошки масажую, і змиваю водою. Обличчя аж поскрипує трошки. Після цього я обов’язково використовую гель для умивання.

✔️ Олія-гель дуже гарно справляється з макіяжем. Я активно фарбую очі, то з будь-яким макіяжем засіб справлявся, ефекту панди не було.

✔️ Я маю проблемну шкіру, якщо більше неділі використовую непідходящу мені косметику, то отримую висипання і запалення. З даним засобом такого не трапилось, моїй проблемній шкірі даний догляд підійшов.

✔️ Після використання в комбінації з гелем для умивання шкіра очищена і готова для подальшого догляду.

✔️ Після використання немає почуття сухості чи стягнутості.

Загалом я залишилась задоволена цим засобом і рекомендую спробувати як альтернативу гідрофільній олії.

23 листопада, 2024
Mandarinka
23 листопада, 2024