Liudmyla C

Mincer Pharma Anti Allergic 1110 Face Oil

Mincer Pharma Anti Allergic 1110 Face Oil

Нарешті знайшла рідку гідрофільну олію, що не містить алергічних компонентів

Склад: C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Isohexadecane, PEG-20 Cerevisiae Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Glycerin, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, PVP, Phenoxyethanol, Sodium Metabisul Citric Acid, Parfum

Виділені інгредієнти працюють на заспокоєння та пом'якшення шкіри

Тут є Parfum, але при нанесенні він абсолютно не відчувається, з чого роблю висновок, що він в дуже невеликій концентрації. Я розумію, що сегмент любителів косметичних засобів без ароматизаторів невеликий, тому мені це ок. Тим паче аромат впливає на суб'єктивне сприйняття ефективності засобу

Isopropyl Myristate – може бути комедогенним для дуже чутливої або жирної шкіри, але все залежить від концентрації та індивідуальної реакції. Моїй проблемній шкірі, з схильністю до жирності влітку - ок

Текстура. Дуже рідка прозора олія, як водичка. Із фабричного пакування розходується неекономно, я перелила в баночку з дозатором від олії Medik8 Lipid-Balance Cleansing Oil і стало простіше дозувати

Запах. Мені олія без запаху, хоча в складі є Parfum

Я дуже люблю рідкі олії тому що під час використання роблю пальцями легкий масаж обличчя. Крім того використовую гідрофільну олію не тільки для зняття сонцезахисного крему, а і для зняття туші

Ця олійка легко розподіляється по обличчю, не щипає очі, не залишає плівки на очах при вмиванні. Гарно емульгує, змивається водою (хоча я завжди використовую після олії 2 етапом гель для вмивання)

Для мене це просто знахідка тому що вона не входить в список виробників, яких я уникаю, не містить агресивних компонентів і дуже мінімалістична

08 грудня, 2024
Liudmyla C
08 грудня, 2024