Мій улюблений дієвий пілінг для шкіри голови
Чекатиму в коментарях ваші улюблені пілінги💚
Farmona Radical Peeling
Передісторія
Можна прогорнути одразу вниз до опису, а тут я розкажу про свій перший тюбик засобу
Тоді, коли я вела боротьбу тим, щоб відростити волосся, я дізналася про пілінги і цей був перший, котрий я спробувала
З часом я помітила, що волосся стало виглядати більш пристойно на другий день після миття, а це для моєї жирної шкіри голови неабияке досягнення
Пілінг закінчився, і мені захотілося спробувати скраб CP- 1, який також дуже сподобався, далі були різні бренди пілінгів і скарбів і +- нормальний стан волосся
Цієї осені моя шкіра голови стала дуже швидко жирніти, мити треба кожного дня, при чому в моєму догляді був скраб
А я вже звикла мити волосся раз в два дні
Хотілось швидкого результату, згадала про пілінг Farmona Radical Peeling і подумала, що це безпрограшний варіант- замовила
Що всередині:
Пілінг має світлий колір, консистенцією нагадує густу сироватку, яка завдяки тонкому носику тюбику зручно наноситься по проборах
Чудовий склад, компоненти якого не тільки очищають, а й регулюють роботу сальних залоз, стимулюють ріст нових волосинок
Основні інгредієнти: aha-кислоти, аргінін, гліколева кислота, кофеїн, мигдальна кислота, молочна кислота, мочевина, пантенол, папаїн, саліцилова кислота, ферменти (ензими), яблучна кислота
Як користуватися :
Будь-який пілінг з кислотами треба наносити на суху шкіру голови за 10-15 хв до миття волосся
Після нанесення втирати масажними рухами, або використати масажну щітку (я так роблю)
Змити і помити шампунем голову як зазвичай
Частота використання залежить від необхідності, я б не радила частіше 2х разів на тиждень
Дієвість:
Після третього використання пілінгу, я я стала помічати, що на другий день після миття волосся не виглядає жахливо і до вечора можна було походити з пристойною зачіскою
Тобто десь через 2 тижні були перші зміни
Здавалось, що на шкірі голови розїлось і змилось те, з чим скраб і шампунь впоратись не могли
Шкіра наче оновилась
Засіб комфортний, не викликав неприємних відчуттів чи побічних реакцій
❗️Нагадую, що в мене жирний тип і як пілінг буде поводити себе з сухим типом я не можу сказати
На мою думку пілінги білше підходять для жирного і нормального типу шкіри голови, а скарби більш для сухої
Поки що це мій улюблений пілінг по дієвості саме з моєю проблемою, я вже була в ньому впевнена і знову він мене не розчарував
🌹
Коментарі (0)