Вікторія М🌹

Мій улюблений дієвий пілінг для шкіри голови

Farmona Radical Peeling

Передісторія

Можна прогорнути одразу вниз до опису, а тут я розкажу про свій перший тюбик засобу

Тоді, коли я вела боротьбу тим, щоб відростити волосся, я дізналася про пілінги і цей був перший, котрий я спробувала

З часом я помітила, що волосся стало виглядати більш пристойно на другий день після миття, а це для моєї жирної шкіри голови неабияке досягнення

Пілінг закінчився, і мені захотілося спробувати скраб CP- 1, який також дуже сподобався, далі були різні бренди пілінгів і скарбів і +- нормальний стан волосся

Цієї осені моя шкіра голови стала дуже швидко жирніти, мити треба кожного дня, при чому в моєму догляді був скраб

А я вже звикла мити волосся раз в два дні

Хотілось швидкого результату, згадала про пілінг Farmona Radical Peeling і подумала, що це безпрограшний варіант- замовила

Пілінг має світлий колір, консистенцією нагадує густу сироватку, яка завдяки тонкому носику тюбику зручно наноситься по проборах

Чудовий склад, компоненти якого не тільки очищають, а й регулюють роботу сальних залоз, стимулюють ріст нових волосинок

Основні інгредієнти: aha-кислоти, аргінін, гліколева кислота, кофеїн, мигдальна кислота, молочна кислота, мочевина, пантенол, папаїн, саліцилова кислота, ферменти (ензими), яблучна кислота

Будь-який пілінг з кислотами треба наносити на суху шкіру голови за 10-15 хв до миття волосся

Після нанесення втирати масажними рухами, або використати масажну щітку (я так роблю)

Змити і помити шампунем голову як зазвичай

Частота використання залежить від необхідності, я б не радила частіше 2х разів на тиждень

Після третього використання пілінгу, я я стала помічати, що на другий день після миття волосся не виглядає жахливо і до вечора можна було походити з пристойною зачіскою

Тобто десь через 2 тижні були перші зміни

Здавалось, що на шкірі голови розїлось і змилось те, з чим скраб і шампунь впоратись не могли

Шкіра наче оновилась

Засіб комфортний, не викликав неприємних відчуттів чи побічних реакцій

❗️Нагадую, що в мене жирний тип і як пілінг буде поводити себе з сухим типом я не можу сказати

На мою думку пілінги білше підходять для жирного і нормального типу шкіри голови, а скарби більш для сухої

Поки що це мій улюблений пілінг по дієвості саме з моєю проблемою, я вже була в ньому впевнена і знову він мене не розчарував

🌹