Вмивання має бути комфортним
Chaban natural cosmetics
Недавно познайомилась з українським брендом натуральної косметики. Це, відносно молодий бренд, який досить швидко набуває популярності. І мені він також запав в саме ❤️.
Своє знайомство почала з догляду за обличчям. В мене шкіра не проблемна, але досить принципова. Тож догляд має бути якісний і ретельно підібраний.
Ця пінка- це як 2 в 1. Тут ви отримаєте не тільки очищення, а й тонізацію і зволоження.
В складі немає sls, sles, парабенів і іншої не потрібної хімії.
Тут тільки органічні компоненти, пантенол, екстракт волошки, гліцерин, бетаїн.
Мʼякі ПАР добре очищують шкіру, при цьому не пересушують її і не впливають на природній баланс.
Також вона має натуральний консервант Sharomix, сертифікований ECOCERT, що гарантує безпечність і натуральність складу. Для мене такий фактор дуже важливий, бо стараюся для себе обирати тільки безпечну і якісну косметику.
Пінка має дуже ніжний запах. Мені чимось нагадує запах півонії.
Враження від використання
Для мене це ідеальн а пінка, яка ідеально очищає шкіру. Вона взагалі не пересушує. Зразу, ще під час нанесення, відчувається зволоження. Ніби ти вмиваєшся якимось йогуртом чи вершками...настільки в неї комфортна і ніжна текстура.
Після вмивання лице зовсім не пересушене, гладеньке і очищене.
Висновок:
Пінка на мене справила чудове враження, виконала все, що я завжди вимагаю від таких продуктів. Навіть більше...бо дала додаткове зволоження. Це справді дуже якісний продукт за адекватну ціну.
Я задоволена, це моя щира рекомендація ❤️
Коментарі (0)