Hrystja__

Вмивання має бути комфортним

Недавно познайомилась з українським брендом натуральної косметики. Це, відносно молодий бренд, який досить швидко набуває популярності. І мені він також запав в саме ❤️.

Своє знайомство почала з догляду за обличчям. В мене шкіра не проблемна, але досить принципова. Тож догляд має бути якісний і ретельно підібраний.

Ця пінка- це як 2 в 1. Тут ви отримаєте не тільки очищення, а й тонізацію і зволоження.

В складі немає sls, sles, парабенів і іншої не потрібної хімії.

Тут тільки органічні компоненти, пантенол, екстракт волошки, гліцерин, бетаїн.

Мʼякі ПАР добре очищують шкіру, при цьому не пересушують її і не впливають на природній баланс.

Також вона має натуральний консервант Sharomix, сертифікований ECOCERT, що гарантує безпечність і натуральність складу. Для мене такий фактор дуже важливий, бо стараюся для себе обирати тільки безпечну і якісну косметику.

Пінка має дуже ніжний запах. Мені чимось нагадує запах півонії.

Для мене це ідеальна пінка, яка ідеально очищає шкіру. Вона взагалі не пересушує. Зразу, ще під час нанесення, відчувається зволоження. Ніби ти вмиваєшся якимось йогуртом чи вершками...настільки в неї комфортна і ніжна текстура.

Після вмивання лице зовсім не пересушене, гладеньке і очищене.

Пінка на мене справила чудове враження, виконала все, що я завжди вимагаю від таких продуктів. Навіть більше...бо дала додаткове зволоження. Це справді дуже якісний продукт за адекватну ціну.

Я задоволена, це моя щира рекомендація ❤️

24 листопада, 2024
Hrystja__
24 листопада, 2024