CITRUS BREEZE & DARK RUM BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES
Цей аромат від Fantasy Community ще один мій фаворит з нової колекції. Яскраве шипуче Pepsi тут таке круте і реалістичне 😍
Популярні смачні продукти викликають не тільки бажання їх дійсно з'їсти, а й посмакувати вдихаючи це в ароматах.
CITRUS BREEZE & DARK RUM дуже цікавий і класний аромат, наче все просто: пепсі, яблука, цитруси, як домінантні нотки, але чому такі класні піднесені ноти ми не часто зустрінемо? Чому таке гарне поєднання я бачу рідко, наче все зрозуміло і багатьом сподобається...тому я хочу ще і ще мати в себе подібне. Тому на Fantazy всі мої надії.))Тіште нас новинками, бо ідейність зашкалює.))
Піраміда від виробника:
Верхні ноти: Pepsi та Лайм
Середні ноти: Кориця та Яблуко
Базові ноти: Кедр, Білий перць та Кардамону, Ром
З самого початку відчуваю: Пепсі, ром і яблуко з корицею, згодом алкогольні ноти стихають, пепсі навпаки стає ще яскравішим, та його розбавляє цитрусова свіжість лайму, а кардамон надає солодкуватого і водночас гостро-пряного відтінку аромакомпозиції, завдяки чому аромат може сповна притендувати на унісексексове звучання.
Аромат дійсно багатогранний і чудово підійде на різну пору року і час дня.
Чоловіки і жінки, всі будуть в захваті, я впевнена. Пепсі зі свіжими фруктами і легкою терпкістю найдуть багато шанувальників.
Аромат ну майже легкий, свіжий і водночас має характер, тут поєднали універсальність та зробили його цікавим.
Він підійде, як для бізнес зустрічей, так і для івентів. З корабля на бал можна вдягати його сміливо, і навіть, якщо плани раптово змінюються напротязі дня-аромат вас не підведе і підійде всюди, крім цього закарбується в пам'яті і вразить оточуючих.
Він доволі стійкий, декілька годин на тілі і 2-3 дні на одязі.
Шлейф має приємний і багатогранний, вітерець його любить.
Запав мені в душу в усіх сенсах, кайфовий😍 Тому рекомендую спробувати і закохатись 💘
Коментарі (0)