Лавандовий гель | TOCOBO
Кристально сяючий 💐
Цікаво було спробувати такий гель , але купляти одрпзу величезний тюб на 30 мл не хотілось , тому як робила замовлення на Мейкап додала семплики до замовлення 💜
💜
💜Пакування: так як це семпл , звичайний круглик))) повнорозмір виглядає гарно , має тонкий носик для нанесення ;
💜Консистенція: дійсно кристальний гель , на сонці можна побачити дрібні блисквтки, майже невидимі
💜Запах : легкий лавандовий , дуже приємний
🌿Активні компоненти:
Гель багатий на склад :
Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Water, Glycereth-26, Propanediol, Carbomer, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Glycereth-25 PCA Isostearate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Hydrolyzed Malt Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Synthetic Fluorphlogopite, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Collagen(45ppm), Coccinia Indica Fruit Extract, Betaine, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Titanium Dioxide (CI 77891), Fructan, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Corallina Officinalis Extract, Glucose, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Quartz, Hydrogenated Lecithin, Retinol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Cholesterol, Polyglyceryl-10 Laurate, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Cetyl Phosphate, Chitosan, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Linalool
🌿Крім різних природних корисних екстрактів , містить Ніацинамід , ретинол , лецитин і навіть кварцову воду , можливо то вона поблискує в гелі ;)
✨Ефект:
Взагалі я не прям фанат саме гелю навколо очей , я люблю поживні кремчики , особливо в холодну пору , але цей гель прям сподобався !
Продукт легко наноситься навколо очей і немов перетворюється у водичку, вбирається досить швиденько , не стягуючи шкіру.
Аромат легкий , майже непомітний 🫧
Гель прекрасно освіжає , не можу сказати про освітлення , тим паче пробник маленький, але зранку мені прям сподобався засіб, він тонізує , зволожує , якщо не виспалась , то якось з цим гелем краще , перевірила в поїздці 🤓
Очам комфортний , приємний , думаю взяти ще семплів , бо повнорозмір великий , а гель економний та ціна дуже приємна ☺️
А ви пробували такий гель? Чи сподобався?
Коментарі (0)