Євгенія 👩

Спонж для макіяжу Real Techniques Miracle Airblend 💙

Спонж для макіяжу Real Techniques Miracle Airblend 💙

Моє знайомство з американським брендом Real Techniques почалося з пензлів, які, до речі, дуже класні. Та й загалом, у макіяжі я більше люблю пензлі, але спонж – це класика, яка має бути у косметичці про всяк випадок.

Мій про всяк випадок - це спонж Real Techniques Miracle Airblend, який виконаний із супер-пуперних матеріалів, працює відмінно з усіма текстурами, а ще дає ідеальний матовий фініш. Такі обіцянки я прочитала у виробника, тепер поділюся своїми враженнями👇

Спонж ніжного блакитного кольору, дуже привабливий, безумовно стане окрасою будь-якої косметички).
Для мене плюс такого кольору в тому, що я бачу рівень забруднення спонжу і не лінуюся мити його хоча б 3-4 рази на тиждень, з чорним спонжем ліньки мене переважали).

Виробник каже, що спонж має унікальну форму, але як на мене, то вона цілком класична.

Складається із трьох частин:

  1. Округла основа: найширша частина спонжу, яка підійде для нанесення продукту на великі поверхні, такі як щоки та лоб.
  2. Овальна середина: частина, що звужується вниз, ідеально підходить для нанесення продукту в куточки очей і носа, а також для контурування.
  3. Конічний кінчик: найвужча частина, яка підходить для опрацювання важкодоступних ділянок.

Спонж легкий, у руці невагомий, ергономічний, користуватися ним зручно.

Спонж виконаний з гіпоалергенної піни з ефектом пам'яті, ну знаєте як в ортопедичних подушках - піна Memory.

Спонж не містить латексу, а це означає, що не накопичуватиме в собі всіх мікробів світу.

Він гладкий, піддатливий, у міру пружний. Має дрібнопористу структуру.

При намоканні досить помітно збільшується в розмірі, але в той же час стає ще більш еластичним і м'яким.

Матеріал дуже ніжний і приємний до шкіри, але в цьому є недолік. На ньому досить швидко з'являються потертості, начебто затяжки на капронових колготках. Враховуючи ціну спонжика - це дуже неприємненько.

Перед використанням, змочую спонж, це дозволяє зробити покриття більш природним та легким, та й загалом полегшує процес нанесення та розтушовування.

В основному, використовую спонж тільки для тональних основ, але іноді можу нанести їм рідкий консилер.

Взагалі, за бажання цим спонжем можна нафарбуватися і без використання інших інструментів для макіяжу.

Тон наношу точково, а потім рівномірно розподіляю його по шкірі спонжем плескаючими рухами. Спонж дуже м'який і чудово заповнює всі мої пори та інші недосконалості шкіри. Він легко працює, не травмуючи шкіру та не викликаючи почервоніння.

Що стосується консилера, то за рахунок вузького кінчика виходить дуже легко підлізти в куточок ока і добре все розтушувати.

В результаті, спонж дає рівномірне покриття без розводів та плям, м'яко розтушовує як легкі, так і щільніші тональні текстури.

Незважаючи на дрібнопористу текстуру, спонж дуже пристойно "з'їдає" тон, витрата тоналки стає досить помітною. Це мабуть найнеприємніший момент.

Крім цього, виробник обіцяє матовий фініш, але це не більше ніж маркетинговий хід. Якщо ви використовуєте тон з вологими або сяючим фінішем, то таким ви його і отримаєте, чекати матовості не варто).

Якщо пензлі я мию на силіконовому килимку, то для спонжу таке купання = смерті.
Для спонжа я використовую мисочку з теплою мильною водою. Мию дуже ніжно, без різких та агресивних рухів, стискаю його в руках і злегка потираю подушечками пальців. Кілька разів повторюю ці дії.

Сохне він досить швидко, не вбирає жодних запахів. Висихає добре, від нього не виходить запаху вогкості.

Пігмент повністю не вимивається, він все ж таки вбирається в поверхню спонжу, але це не велика біда. Біда в тому, що після кожного купання на спонжі з'являються дірочки та легкі заломи. Відповідно, спонж дуже не довговічний, ще кілька купань і його сміливо можна викидати.

  • М'який, пружний, еластичний, зручний.
  • Дає рівномірне, акуратне покриття.
  • М'яко працює, не травмує шкіру.
  • Завдяки своїй формі, відмінно підходить для опрацювання важкодоступних ділянок завдяки своїй формі.

На жаль, є й вагомі недоліки:

  • Дуже помітно "з'їдає" тон.
  • Недовговічний.

Мені дуже сподобався спонж у нанесенні, працює відмінно і до цього немає жодних питань, але зносостійкість ... Хотілося б, щоб він прожив хоча б пару місяців, а не розламувався на другий тиждень після покупки😭