Універсальний аромат дл я двох
Fantasy Community Perfumes | Citrus Breeze&Dark Rum
Скажіть чесно, ну всі ж іноді люблять розслабитись за стаканчиком рому з колою?
Це не дуже корисно для фізичного здоровʼя, але іноді корисно для ментального 😉 так от аромат Citrus Breeze&Dark Rum з новою колекції FCP має саме такий вайб - легкого відпочинку після важкого і загруженого дня. Більше того, цей парфум настільки сподобався моєму хлопцю, що він перейшов до нього)
Тому він ще й дуже універсальний, адже можна користуватись удвох, так би мовити фемілі-парфумерний лук)
Верхні ноти: Pepsi та Лайм
Середні ноти: Кориця та Яблуко
Базові ноти: Кедр, Білий перець, Кардамон, Ром
Аромат стартує для мене дуже деревʼяною, вогкою нотою, яка нагадує чоловічі мʼякі аромати.
Мені здається, що це схоже на зелений, вологий мох в осінньому лісі раннім ранком.
Далі до піраміди долучається цитрусовий лимонно-лаймовий акорд, що освіжає деревʼяну базу. Це поєднання створює ілюзію аромату пепсі чи кока-коли, проте я не дуже довго чую саме такий коктейль, бо дуже скоро він стає більш пряним і перцевим, але перець не ріже ніс і не створює бажання чхати.
Не дивлячись на те, що в мене всього лише семпл на 2 мл, йог витрата доволі економна (враховуючи те, що користуємось парфумом ми вдвох з хлопцем).
Стійкість чудова, адже на шкірі парфум тримається весь день залізно, і мене справді вразила така картина, адже зазвичай на моїй шкірі аромати не тримаються більше 3-4 годин.
Помірний шлейф дозволяє оточуючим відчувати цей коктейль, коли ви проходите мимо.
Мені дуже подобається оформлення повнорозмірного флакону, адже на ньому ніби зображений острів, де можна провести відпустку без докорів сумління і без тривожних думок про всі ті проблеми, які зараз нас оточують.
Це один з небагатьох ароматів, що сподобались моєму чоловіку, а йому ну дуже важко догодити, тому що зазвичай на 99% ароматів він вискаже своє «фе», а тут - з задоволенням користується.
Це був останній аромат з усіх, які мені вдалось спробувати у новій колекції від Fantasy Community Perfumes, і я дійсно в повному захваті від цієї колекції.
Бренд заслуговує на оплески, тому що вони дійсно плідно попрацювали над цією лінійкою ароматів, яка стала, без сумнівів, найкрутішою за весь час.
Дуже тішусь, що мені вдалось познайомитись з цими новинками, адже для себе обрала декілька ароматів, які однозначно буду повторювати у майбутньому: це точно згущене молоко, заморожені ягоди і ром (його планую колись подарувати у повнорозмірі хлопцю), бо абсолютно кожен викликав у мене захват і лише позитивні враження. Apricot Whisper все ще залишається в моєму списку бажань, який планую подарувати собі на день народження в якості винагороди за плідну працю у блозі протягом року 🥰
Коментарі (0)