Крем, який зробить “glass skin”
Сьогодні розповім про крем, який мене вразив своєю дією. Це знову Chaban natural cosmetics
Недавно шукала якийсь крем для лиця, на заміну старому догляду.
Я вже маю пінку від Chaban natural cosmetics, і вона фантастична.
Тут допис про неї https://club.makeup.com.ua/profile/814033/ .
Тому мені стало цікаво, яким буде крем, бо склад тут максимально корисний.
В ме не зараз нормальна шкіра, але місцями є ділянки, яким потрібне інтенсивне живлення і зволоження. Бо оті сухі ділянки провокують стягнення і зморшки.
Тож я обрала анти віковий крем-ліфтинг, який мав би позбавити мене цих всіх проблем.
Дуже зручно, що крем має дозатор: не потрібно в баночку пхати пальці, і не попадають інші не потрібні частинки.
А ще тут дуже приємний запах, легкий і не навʼязливий.
Крем має дуже багато корисних речовин: бджолиний віск, бетаїн, вітамін е, кава, какао, кофеїн, макадамія, олія ши (каріте), пантенол.
Він зменшує зморшки, захищає ліпіди шкіри від ультрафіолетового випромінювання та фотостаріння. Такий фактор для мене просто ідеальний.
Формула містить вітаміни А, К, Е, D, жирні кислоти, амінокислоти, ліпіди та білки. Також містить DNA гель, який відновлює клітинну структуру.
Текстура в крему живильна, але максимально комфортна. Крем швидко поглинається і не залишає жирної плівки. Шкіра пружна і ніби насичена всім необхідним. Ще крем чудово знімає набряки, особливо після безсонної ночі.
Він підходить всім типам шкіри. Крем легкий, я його зовсім не відчуваю на обличчі, не скочується, макіяж теж лягає ідеально.
А ще, він змусить шкіру " сяяти". За час використання крему я помітила, що моя шкіра виглядає значно свіжішою, і справді сяє, ніби підсвічена хайлайтером. Це саме той ефект " скляної шкіри", яка виблискує на сонці і дає здорове сяйво.
Висновок:
Цей крем мені дуже сподобався. Я бачу, що він дійсно наповнює мою шкіру енергією, робить тонус і пружність.
Мені він виявився значно кращим за ті люксові креми, якими користувалася до того. Бажаний ефект є, і він помітний одразу.
Коментарі (0)