Масло для тіла Sol de Janeiro Delicia Drench
Аромат, який не залишить нікого байдужого
Цей бренд часто маярить не тільки у клубі, а у всіх просторах інтернету.
Я стала не виключенням, і обрала спробувати іншу не найпопулярнішу лінійку у вигляді пробника - баттер для тіла.
Доглядаючі властивості тут - це не основна його ціль, а це аромат. І що я можу сказати, то це що після нанесення я хотіла себе зʼїсти 😂
Враження
Пробничок мені пощастило вихопити, і як бачите він виконаний у вигляді з оригінальним повноформатним зображенням продукту, але з обʼємом 7,5 мл. Що зручно, є спеціальний отвір, через який легко дозувати продукт. Мені його вистачило на повноцінні 2 рази на все тіло.
Консистенція - справжнє масло, яке спочатку виглядає наче сухе, навіть важко було вичавити. Але при розтиранні тає та наче перетворюється проти у густий поживний крем.
Поглинається він не одразу, йому потрібен час, тому я рекомендую наносити або вечером багато, або зранку лиш на сухі ділянки. По ефекту гарно зволожує та помʼякшує.
І аромат… Це просто казка 🤩 В нього зовсім інші ноти, але я відчуваю молочний шоколад та ваніль, і аромат такий тягучий та солодкий… Чоловік просто не міг від мене відійти 😂 Це для справжніх солодкоїжок)
І я вам скажу, що стійкість на цілий день! Я відчувала його на собі весь час, допоки не прийняла душ. І він не трансформується, лишається у початковому вигляді.
А піраміда тут така:
початкова нота: слива, фіалка
серце: ваніль, амбра
база: сандалове дерево, ветивер
Що по складу?
AQUA (WATER, EAU), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARFUM (FRAGRANCE), METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, GLYCERYL STEARATE SE, LAURYL LAURATE, GLYCERIN, MYRISTYL MYRISTATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE (PREBIOTIC HIBISCUS), COPAIFERA OFFICINALIS (BALSAM COPAIBA) RESIN*, PASSIFLORA EDULIS (PASSIONFLOWER) SEED OIL*, PLATONIA INSIGNIS (BACURI) SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM (CUPUAÇU) SEED BUTTER, SQUALANE, TOCOPHEROL, BIXA ORELLANA (ACHIOTE) SEED EXTRACT, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENYL TRIMETHICONE, MALTODEXTRIN, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, CARBOMER, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM HYDROXIDE, ANNATTO (CI 75120), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL.
Переважно в таких парфумованих засобах склад не найкращий.
Тут це не виключення, компоненти тут доволі комедогенні у вигляді воскових ефірів та кокосової олії. І через доволі активний аромат, віддушка тут займає високе місце. Тому алергикам тут з обережністю.
Суміш смоли копайби й олії з насіння маракуї надають заспокійливу дію.
Масло бакурі утримує вологу й живить захисний бар’єр шкіри.
Додаткове зволоження надає гіалуронова кислота.
Підсумки
Не дарма Sol de Janeiro такий популярний, бо стійкість аромату та зволоження - тут на високому рівні. Але обовʼязково рекомендую обирати спочатку пробники, бо такі баттери явно не для проблемної чи чутливої шкіри.
Але саме цей аромат мені в сердечко, думаю куплю тепер баночку 💜
Коментарі (0)