saybeautyk

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Почну з того, що мені одразу згадався челендж Darina🦉 під хештегом #donotdothat , і насправді я вже там розповіла все трешове, що робила для бьюті))

Але дещо згадалось нове, тому трохи повторюсь😅

1. Мазати прищі йодом. Це взагалі жесть, повірте, воно не допомагає 😂гірше не зробило і дякую)) а ще в нас за хатою ріс чистотіл раніше, і я зривала його в ще ним також мазала, але знову ж таки результату 0️⃣

2. Скраб із соди для обличчя - ну було, да 🫡і при чому дуже і дуже часто, я любила цю справу, бо реально гарно очищувало ніс. Але шкірний барʼєр такий: «ну моя остановочка».

3. Протирати обличчя лимоном в надії прибрати постакне - постійно😬краще для цього використовувати вже готові кислоти, наприклад піліг-пади чи тоніки) бо лимон не працює. Сюди ж всякі маски для обличчя з медом, вівсянкою і кефіром. З кефіром, до речі, мені подобалось 😂але більше так не експериментую.

4. Зубна паста на прищі - було постійно 🤦‍♀️воно не допомагало, але я старанно мазала

5. Протирати обличчя замість тоніку міцелярною водою (я досі памʼятаю запах тієї рожевої міцелярки від Лореаль). Навіщо, з якою метою? Не зрозуміло🤷‍♀️

6. Замість піни для гоління - бальзам для волосся. Забита бритва ✅подразнення теж ✅ тому толку з цього нуль, лише перевод продукту))

7. Мазала губи медом в надії їх відновити, це було в пориві відчаю на СР, коли сухість була аж до ран і я виглядала як Джокер з розірваними (буквально) кутиками. Не допомогло, а от мазь календули - дуже навіть.

8. Мій улюблений пункт - саморобні тоніки з різних відварів трав (ромашка, календула, лавровий лист) і спирту (а коли спирту не було, він замінявся горілкою😂). Ще протирала обличчя перекисом - просто ноу коментс)

9. Вмивати обличчя сіллю, щоб позбавитись висипань. Це, мабуть, найгірша порада🥲бо пекло і боліло потім так, що не передати словами.

Ну і вирішила згадати про те, чого я навпаки ніколи не робила:

– Маски-плівки для обличчя з желатину і вуглю, і взагалі будь-які маски плівки я ніколи не пробувала (навіть покупні). Це стрьомно😂

– Маски для волосся з яйця й інших кухонних принадлєжностєй, воно в мене визивало недовіру з самого початку)) сюди ж оплліскування волосся оцетом - про це я дізналась доволі недавно з тіктоку, але розуміючи що оцет - це кислота, я б ніколи не ризикнула таке зробити.