Рятівниця мого волосся
Мій досвід використання Alfaparf Semi di Lino Moisture Mask Nutritive
В попередньому пості щодо лайфхаків з інтернету, я згадувала про фарбування волосся хною. Тоді, я фарбувалась спочатку безкольоровою хною та отримувала щось на кшталт рудого відтінку.
Одного разу, після чергового фарбування в дзеркалі було вже чорне як смола волосся. Хто ж знав, що потім я захочу перефарбуватись в блонд і ця хна залишить мені буро-рожеві плями на волоссі при спробах знебарвлення.
Блондинки знають, що блонд в більш-менш притомному стані зберегти дуже важко, а коли волосся пористе, пошкоджене та ламке то це задачка з *.
Декілька років тому я звернулась до тритментолога за підбором догляду та вона мені порадила маску - Alfaparf Semi Di Lino Moisture Mask Nutritive.
Після отримання довгоочікуваних баночок, я почала тестити і цю маску. Нанесла на розчесане вимите вологе волосся і тримала її 15-20 хвилин.
Результат не змусив себе довго чекати, я була вражена якістю волосся. Моє посічене та ламке волосся стало шовковистим, гладким і зволоженим. Загалом, стало таким, що потім дуже важко забрати руки від нього, щоб його не чіпати)
Купую її вже втретє чи вчетверте і якість не погіршилась. Сподіваюсь, виробники збережуть обличчя бренду та не будуть економити на сировині)
То ж, перейдемо до характеристик засобу:
1. Баночка має захисну мембрану у вигляді плівки (не фольга).
2. Має приємний інтенсивний доглядово-парфумований аромат.
3. Текстура білого кольору, кремової консистенції.
Загалом, баночки вистачало орієнтовно на рік, оскільки я її використовую раз на 3-4 миття.
Щоправда, за декілька років користування помітила, що бренд змінив матеріал захисної мембрани, забрав з комплектації ложечку, якою можна було набирати маску з банки та корегував віддушку.
Тож, маскою дуже задоволена, хоч ціна як на мене кусається 🙂
А ти тестувала якісь засоби даного бренду?
Коментарі (0)