Hillary Bakuchiol & Osmolytes Skin Resurfacing Serum
🩷
Я вже мала знайомство з ретинолом, він вважається дуже популярним і ефективним компонентом в косметології, який застосовується в антивіковому догляді, лікуванні акне, постакне. Але … Також ретинол має низку протипоказань, побічних ефектів і обмежень у застосуванні. Так, як в моєму догляді в холодний період з’являються ще й кислоти та пілінги, навіть роблячи паузу в пару днів, все рівно з’явилися переживання, що можуть виникнути подразнення чи сухість.
Тож я вирішила обрати HILLARY і перейти на рослинний аналог ретиноїдів – бакучіол, який є прекрасною альтернативою в догляді за чутливою шкірою. Давайте трішки про нього, кому він потрібен? Переваги.
Бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу, у результаті якого посилюється вироблення структурних білків колагену, ущільнюється і розгладжується шкіра, має високу доведену антимікробну ефективність, він перешкоджає розмноженню Propionibacterium acnes і активно застосовується в анти-акне догляді. При цьому він не посилює чутливість, не стає причиною лущення і почервоніння.
На відміну від ретинолу, його рослинний аналог не конфліктує з кислотами, пептидами, вітамінами. Потрібно просто розмежовувати в часі, а не чекати пару днів.
Бакучіол - фотостабільний компонент, тому така косметика може використовуватися в денному догляді та в літній період без побоювань. Але сонцезахист зверху обов’язково.
Склад: Aqua, Pentylene Glycol, Squalan, Bakuchiol, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum.
Комплекс зволожувачів-осмолітів - допомагає стимулювати зволоження на рівні клітин та створювати «буфер вологи» в епідермісі.
Фруктоза, глюкоза, сахароза - цукри, які володіють пребіотичною і зволожуючою дію.
D-глутамінова кислота - її ще називають «дитячою амінокислотою», тому що її максимальні концентрації спостерігаються в шкірі немовлят. Завдяки її введенню відновлюється бар'єрна функція шкіри, вона стає більш гладкою і зволоженою.
Сечовина - частина натурального зволожуючого фактора шкіри. У невеликій дозі працює як м'який кератолітик і зволожувач.
Ідеально підійде для жирної, проблемної та комбінованої шкіри.
❗Дівчатка після відкриття термін придатності три місяці.
Враження:
Признаюся, чесно цей допис мав вийти ще пару тижнів назад, але я попала в ДТП. І на всьому фоні і так постійного стресу мене досить добре обсипало. Я вирішила спочатку мастити Скінореном, який зазвичай допомагав мені з такими проблемами, але не цього разу. Десь на третій день я знову повернулася до сироватки на ніч і вранці я дуже здивувалася результату. Фото не самі найкращі, але нарешті я бачу результат.
Сироватка просто неймовірно легкої текстури. Вона, як водичка без натяку на жирність чи олійність. Шкіра на неї реагує просто чудово я навіть не очікувала, зараз користуюся 4/5 разів на тиждень, ретинолом могла тільки 2/3 рази. Буває я чекаю 30 хвилин, щоб закрити її зволожуючим кремом. Але зазвичай мені вистачає від неї зволоження. Плюс в неї дуже класна віддушка, я навіть не проти таких парфумів. Сказати, що я задоволена буде досить легко, зараз ще є висипання, але тепер я знаю, який продукт допомагає і обожнює моя шкіра. Це – бакучіол♥️
Коментарі (0)