Цей крем мене вразив
Враження від Just Dream Teens Cosmetics Azelaic Cream Medicated Propolis
Плануючи трохи перебрати свої пробники, я побачила цей і зрозуміла, що його час прийшов. У мене на обличчі з'явилась подразнена червона ділянка, і я вже думала чим її можна заспокоїти, щоб вона не здивувала мене на другий день. І тут він – крем з прополісом, ну що ще треба.
Спочатку мене щиро здивувала його текстура) так, консистенція кремова, не важка і не олійна, попри склад, вона легко розприділяється по обличчю, не залишає плівки чи олійного шару. Фініш сяючий, зовсім трішки олійний, та на дотик це не відчувається. Та є але, у текстурі крему є частинки прополісу, що вприцнипі не відчуваються при нанесенні, та вони є і не зникають, поки їх не забрати руками зі шкіри. Так, це дивно, та вприцнипі не дуже заважає 🤷🏻♀️.
Колір злегка оливковий, запах трав'яний, відчувається прополіс.
У складі одразу є оливкова олія, пантенол, емоленти, бджолиний віск, азелаїнова кислота, екстракт прополісу, віск рисових висівок, сечовина, серин (амінокислота), гіалуронат натрію, бісаболол.
І звісно, мене приємно вразив результат від цього крему, окрім базового зволоження, я помітила що крем справді заспокоїв мою шкіру, трішки вирінявши тон, і зменшивши почервоніння, що мене турбувало. На фото результат за 1 годину, згодом ця ділянка була вже зовсім заспокоєною та світлою. Дуже рада, що цей пробник потрапив мені під руку так вчасно та врятував мою шкіру за короткий проміжок часу.
Коментарі (0)