ksnklb

Цей крем мене вразив

Цей крем мене вразив

Плануючи трохи перебрати свої пробники, я побачила цей і зрозуміла, що його час прийшов. У мене на обличчі з'явилась подразнена червона ділянка, і я вже думала чим її можна заспокоїти, щоб вона не здивувала мене на другий день. І тут він – крем з прополісом, ну що ще треба.
Спочатку мене щиро здивувала його текстура) так, консистенція кремова, не важка і не олійна, попри склад, вона легко розприділяється по обличчю, не залишає плівки чи олійного шару. Фініш сяючий, зовсім трішки олійний, та на дотик це не відчувається. Та є але, у текстурі крему є частинки прополісу, що вприцнипі не відчуваються при нанесенні, та вони є і не зникають, поки їх не забрати руками зі шкіри. Так, це дивно, та вприцнипі не дуже заважає 🤷🏻‍♀️.
Колір злегка оливковий, запах трав'яний, відчувається прополіс.
У складі одразу є оливкова олія, пантенол, емоленти, бджолиний віск, азелаїнова кислота, екстракт прополісу, віск рисових висівок, сечовина, серин (амінокислота), гіалуронат натрію, бісаболол.
І звісно, мене приємно вразив результат від цього крему, окрім базового зволоження, я помітила що крем справді заспокоїв мою шкіру, трішки вирінявши тон, і зменшивши почервоніння, що мене турбувало. На фото результат за 1 годину, згодом ця ділянка була вже зовсім заспокоєною та світлою. Дуже рада, що цей пробник потрапив мені під руку так вчасно та врятував мою шкіру за короткий проміжок часу.

Цей крем мене вразив
Цей крем мене вразив
25 листопада, 2024
ksnklb
25 листопада, 2024