LUM маска для волосся
Сьогодні розповім про останній продукт колекції для відновлення мого волосся…
Основний інгредієнт цієї маски- олія чорного кмину, яка відома своїми корисними властивостями.
Ця маска- це як своєрідний вітамінний коктейль, який точно надасть волоссю все, чого йому не вистачає.
Тут дуже класний склад: еластин, жожоба, кератин, кокос, колаген, мигдаль, олія арганії, олія ши (каріте), протеїни, ромашка, чорний кмин, гліцерин і пантенол.
Ці складники чудово зміцнюють волосся, покращують структуру і зовнішній вигляд.
Враження від використання
Маска має густу текстуру, наноситься добре, гарно розприділяється. Запах травʼяний, трішки специфічний... мені нагадує якісь лікувальні трави. Але потім на волоссі, після змивання, його не чути взагалі.
Я наношу маску на кілька хвилин, прочісую волосся, потім змиваю.
Після використання волосся гарно вкладається, і на дотик, і на вигляд стало відчутно кращим. Тим більше, тут є накопичувальний ефект. Волосся маска не обтяжує зовсім. І, в мене таке враження, що відтінок волосся став більш насиченішим.
Висновок: маска мені сподобалась, я бачу зміни в своєму волоссі: в оно стало справді кращим на вигляд, більш доглянутішим і міцнішим.
Звичайно, за 1-2 рази чуда не буде, потрібен час.
Але, можу з впевненістю сказати, що всі продукти в парі працюють просто ідеально👌
На фото показую волосся "до" і " після". Ефект є, і він помітний.
Коментарі (0)