khoroshaeva

Відновлення шкіри разом з WISHLIST

Всім привіт✌️

Wishlist - це молодий український бренд, який пропонує цікаві сироватки за приємною ціною. Я хотіла сироватку від них ще до того як почався продаж, бо реклама бренду ганялася за мною по всіх соц.мережах).

Я хворію вже 2-й місяць, що дуже плачевно позначилося на стані моєї шкіри, тому обрала для себе сироватку з центелою, бо прагну відновлення та зволоження, розповідаю детальніше, що з цього вийшло👇

Сироватка представлена ​​у класичному флаконі із затемненого скла.

Кришка із вбудованою піпеткою. Піпетка скляна, добре набирає продукт та утримує його, не тече та не "плюється".

Об'єм: 30 мл, витрата середня, що навіть добре, адже у сироватки термін придатності - 3 місяці з моменту відкриття.

Незважаючи на ціну сироватки, її склад виглядає доволі перспективним. Виділяю найцікавіше:

• Centella Asiatica Leaf Extract (екстракт центели азіатської - 7%) - має заспокійливу дію, сприяє загоєнню шкіри та зменшенню почервоніння.
  • Niacinamide (ніацинамід - 5%) - форма вітаміну B3, яка зменшує почервоніння та покращує текстуру шкіри.
  • Hyaluronic Acid (гіалуронова кислота, різні форми) - глибоко зволожує шкіру, розгладжує зморшки і підвищує її пружність.
  • Inulin - пребіотик, який підтримує баланс мікробіому шкіри.
  • Alpha-glucan oligosaccharide - ще один пребіотик, який заспокоює і захищає шкіру.

Сироватка не викликала в мене жодних алергічних реакцій, не спровокувала нових висипів та активної роботи сальних залоз.

• Консистенція рідка та легка. На дотик трохи щільніша за звичайну воду. У текстурі відчувається силіконовість, але без жирності, липкості та олійності.
  • Аромат ненав'язливий, косметичний із трав'янистою ноткою. На шкірі не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я використовувала сироватку протягом місяця, щоденно, у ранковій рутині.

Сироватку наношу на очищену, тонізовану шкіру. 3-4 крапель достатньо, щоб нанести її на обличчя та шию.

Вона гарно розподіляється та миттєво вбирається. Перші 5 хвилин після нанесення відчувається легенька липкість, що очікувано, адже у складі є ніацинамід. На щастя, липкість дуже швидко йде, після чого, сироватка лежить абсолютно невагомо, без олійності та жирного блиску.

Крім того, сироватка не пече, навіть на тих ділянках шкіри де є активні висипи та подразнення.

Сироватка не конфліктує з іншими доглядовими засобами, добре поводить себе під живильним кремом. До того ж, вона чудово готує шкіру до нанесення макіяжу, потоваришувала з декоративною косметикою кремових та сухих текстур.

Моя шкіра: комбінована, зараз дуже чутлива, тьмяна та пошкоджена, є висипи.

Час використання: 1 місяць, щоденно у ранковій рутині.

Сироватка дає видимий миттєвий ефект, але з часом результат стає ще більш вираженим, накопичувальна дія:

• Чудово зволожує шкіру, при цьому утримуючи вологу в ній. Якщо шкіра не надто суха, то сироватка впорається із зволоженням без додаткового крему.
  • Пом'якшує шкіру, робить її гладкою та приємною на дотик.
  • Вирівнює текстуру та тон, за рахунок чого, шкіра виглядає більш відпочившою та не такою тьмяною.
  • Зменшує запалення та подразнення, ось цей ефект накопичувальний. Через 1.5 тижня щоденного використання кількість висипів та червоних плямок на обличчі значно зменшилися.
  • Покращує пружність та еластичність, шкіра наче починає сяяти зсередини.
  • Регулює роботу сальних залоз.

Якщо поєднати всі ці пункти, то однозначно можна сказати, що сироватка відновлює шкіру, робить її більш доглянутою та свіжішою. За свою ціну – це справді знахідка👌. 100% буду повторювати, а ще у планах спробувати сироватку Wishlist з вітамінами С та Е, про яку дуже цікаво розповіла Yana__matviets : https://club.makeup.com.ua/post/57125/ .

Дякую за увагу💕

26 листопада, 2024
khoroshaeva
26 листопада, 2024