Zhukovka

Найпопулярніші ампули Babor.

Сьогодні я нарешті розпакувала свій довгоочікуваний набір від BABOR! ✨ Як справжня шанувальниця цього німецького бренду, не можу дочекатися, щоб відчути на собі дію їхньої легендарної косметики. Це справжнє свято для моєї шкіри!

Першою я вирішила відкрити Lift Express і ось чому :

Biosaccharide Gum-1 – природний зволожувач, що утворює захисну плівку та утримує вологу.
Pullulan – біополімер для миттєвого ліфтингу, створює ефект підтягнутості шкіри.
Carnosine – потужний антиоксидант, що захищає шкіру від старіння та пошкоджень вільними радикалами.
Acetyl Tetrapeptide-2 – пептид, який стимулює вироблення колагену, покращує пружність і еластичність.
Sodium Hyaluronate (гіалуронова кислота) – зволожує, заповнює дрібні зморшки, робить шкіру гладкою.
Niacinamide (вітамін B3) – освітлює, зменшує почервоніння, вирівнює тон шкіри.
Panthenol (провітамін B5) – заспокоює, знімає подразнення, сприяє регенерації клітин.
Caesalpinia Spinosa Fruit Extract – рослинний компонент, що пом’якшує шкіру та надає їй сяйва.
Porphyridium Cruentum Extract – екстракт червоних водоростей, забезпечує зволоження і ліфтинг-ефект.

Пам'ятайте, скло – матеріал тендітний, тому будьте максимально обережні!

Сироватка має приємний аромат, який нагадує парфуми від Avon, додаючи нотку елегантності у процес догляду. Її текстура легка, гелева, що робить нанесення дуже комфортним. Колір сироватки – злегка мутний, що виглядає природно. Після нанесення продукт швидко поглинається шкірою, не залишаючи жирного блиску чи липкості, забезпечуючи відчуття свіжості та комфорту.

Через приблизно 5 хвилин після нанесення може з'явитися відчуття легкого стягнення шкіри — це результат дії активних компонентів із ліфтинг-ефектом, які починають працювати, підтягаючи контури обличчя та розгладжуючи дрібні зморшки. Просто нанесіть опісля свій улюблений крем!

Для нанесення на обличчя та шию мені вистачило половини ампули, що дуже економно. З нетерпінням спостерігатиму за її надпотужною дією — цікаво побачити результати! Напишіть, чи вам також було б цікаво стежити за моїми враженнями. А ще, на яку сироватку робимо наступний огляд: Perfect Glow чи Beauty Rescue? Ваш вибір допоможе мені вирішити!

26 листопада, 2024
Zhukovka
26 листопада, 2024