Подарунковий набір, з яким ви точно не помилитесь!
Набір новорічний для догляду за волоссям Joko Blend Keratin Therapy
Моє перше знайомство з засобами по догляду за волоссям від українського бренду Joko Blend. Здивована! Дуже приємно здивована 🙂Особливо сподобався флюїд для волосся, хоч мала упередження, що такий тип продукту мені не підходить. Розповідаю детальніше 👇
Паковання. Витончена різдвяно-новорічна коробочка з зображенням пряників-сніжинок та вирізаними віконцями під зображення вмісту створює ілюзію об’єму. Під цією святковою обгорткою - стильна коробка з ніжним рожевим фоном і лаконічним дизайном. Усередині тканинний мішечок із логотипом, який доповнює вишуканість цього подарунка. А головне - наповнення, яке стане у пригоді кожній:
💜 Термозахист для волосся
💜 Флюїд для волосся “Кератиновий шовк”
Термозахист для волосся Joko Blend
💜 Білий матовий флакончик, обʼємом 200 мл. Дозатор у вигляді пульверизатора (працює справно, не плюється) та чорною захисною кришечкою. Етикетка мінімалістична: на білому фону темні написи та рожеві акцентна рожева стрічка.
💜 Декілька слів про склад:
- Компоненти, що забезпечують термозахист: PEG-12 Dimethicone (силікон, який створює на волоссі невидиму плівку, що захищає його від високих температур) та гідролізований кератин - це (білок, який допомагає відновити пошкоджені ділянки волосини та створює додатковий захисний бар'єр)
- Корисні речовини для волосся: гліцерин і екстракт ламінарії (забезпечують інтенсивне зволоження волосся, роблячи його більш еластичним і міцним), амінокислоти (Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Proline) допомагають зміцнити структуру волосся, підвищити його еластичність і захистити від пошкоджень.
- У складі є полімери, які обволікають кожну волосину, надаючи їй гладкості, блиску та полегшуючи розчісування (Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Polyquaternium-44, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride)
💜 Даний термозахист - легка прозоро-білувата рідина консистенції води з ніжним парфумованим ароматом, який не домінує та не затримується надовго на волоссі.
💜 Перед використанням потрібно струсити флакон та нанести рівномірно на волосся перед укладкою феном.
💜 Компоненти у складі захищають волосся від високих температур та агресивних факторів навколишнього середовища (P.S. Термозахист я використовую навіть коли не користуюсь феном, особливо влітку та взимку).
💜 Полегшує розчісування, робить волосся мʼяким та шовковистим. Воно виглядає більш доглянутим та живим. Абсолютно не обтяжує волосся.
💜 У мене волосся від природи вʼється, то спрей-термозахист його трішки розкручує і робить завиток менш пружним, але враховуючи, що з ним волосся менше пушиться, такий ефект візуально мені подобається.
Флюїд для волосся “Кератиновий шовк”
💜 Прозорий матовий флакончик обʼємом 50 мл. Помповий чорний дозатор з маленьким отвором та захисна кришечка. Етикетка мінімалістична: на білому фону темні написи та рожеві акцентна бузкова стрічка.
💜 Декілька слів про склад:
- В основі силікони Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, які створюють на волоссі невидиму плівку, що захищає його від високих температур, вологи та механічних пошкоджень. Вони також надають волоссю гладкості та блиску.
Корисні речовини для волосся:
- Мигдалева олія – це натуральний компонент, багатий на вітамін Е та жирні кислоти. Вона живить волосся, робить його м'якшим і еластичнішим, живить волосся.
- Гідролізований кератин – це білок, який є основним будівельним матеріалом волосся. Він допомагає відновити пошкоджені ділянки волосини, зміцнює його структуру і надає додатковий блиск.
💜 Флюїд щільний, прозорий, гелеподібний, не надто жирний. Аромат косметичний, приємний, ненавʼязливий.
💜 Важливий нюанс - його потрібно зовсім трішечки нанести на руку, розтерти між долонями та рівномірно нанести на вологе або сухе волосся. Я даю один натиск, розподіляю і вже за відчуттями вирішую чи давати ще одну порцію.
💜 Мій ідеальний варіант використання - на вологе волосся. Я його наношу і “жмакаю” волосся. Результат? Він гарно тримає мої локони-хвилі. Вони стають пружними і у них нема бажання розкручуватись. Такого ефекту я не очікувала.
💜 Після використання засобу волосся блискуче, на вигляд живе.
Я в захваті від набору. Гарна упаковка, чудове наповнення. Такий подарунок припаде до душі усіх, хто дбає про своє волосся.
Коментарі (0)