ksnklb

Hot Mayur

Hot Mayur
Hot Mayur

Загалом, я адекватно ставлюсь до того, що ми називаємо целюліт, та й нормально дивлюсь на антицелюлітні засоби, тому ще раніше взяла спробувати ці. З огляду на дизайн, можна зрозуміти, що купляла я їх давно, і дуже довго затягувала з цим дописом, тому тут розповім про власні враження від цих продуктів та чи варто їх брати.

Баночка зручна, об'єм 250мл.
Я купляла ці продукти в одній відомій мережі, і можливо, там неправильно їх зберігали, і у мене майже одразу було враження, що скраб зіпсований. А все тому, що при нанесенні я взагалі не відчувала нічого, жодного печіння, просто непогане відлущення та масаж, як від скрабу. Лише коли добре розпарила шкіру у ванній, відчула печіння, але не сильне. Сильніше можна відчути, якщо довго тримати його.
Скраб має брудно-блідо-помаранчевий колір, він абразивні частинки дрібні і злегка відчутні. Скраб має наче таку дууже легку кремову текстуру з цим абразивом.
У складі є екстракт мигдалевих кісточок, гліцерин, екстракт шипшини, пантенол, екстракт кокосу, екстракт болгарського перцю, екстракт кореня імбиру, екстракт апельсина. Абразив – дрібні частинки пемзи.
Запах дуже яскравий, нагадує цитрусову газовану воду.
Загалом, цим скрабом я незадоволена, та тут, звісно, можливий варіант того, що я придбала зіпсований товар.

Баночка 120мл.
А от олія навчила мене того, що в "антицелюлітних" питаннях важливий тонус та пружність шкіри, а це може забезпечити гарне зволоження.
Ця олія точно може його забезпечити, адже вона власне живить та зволожує шкіру. І після невідчутного попереднього скрабу, вона викликає печіння, спочатку легке, яке доходить до своєї кульмінації і здається, що аж надто пече, а потім слабне. Печіння триває приблизно пів години.
Та ця олія працює і після звичайного скрабу так само🤷🏻‍♀️.
Звісно, як і кожна олія, вона вбирається не одразу і залишається на шкірі шаром, який лише з часом вбирається.
Запах у олії також нагадує цитрусову газовану воду, не такий яскравий як у скрабі.
У складі є мигдальна олія, екстракт кокосу, олія апельсина, олія жожоба, екстракт кави, олія ягід годжі, олія чорного перцю.
От ця олія мені дуже сподобалась, адже вона справді працює, викликаючи печіння, а завдяки зволожуючим властивостям, виходить крутий тонізуючий ефект для шкіри, проходять набряки, якщо вони є.

Звісно, особисто для себе, я зробила висновок, що мені достатньо зняти набряки та завжди зволожувати шкіру, щоб вона була в тонусі, і це власне той косметичний ефект, що може забезпечити пружність та гладкість шкіри.
P.s. Любіть себе та своє тіло ❤️.

27 листопада, 2024
ksnklb
27 листопада, 2024