YuliHrytskoff

Нічний антиоксидантний зволожувальний крем MyIDi A-Ox Moisture Aqua Reversive Night Cream

Нічний антиоксидантний зволожувальний крем MyIDi A-Ox Moisture Aqua Reversive Night Cream

MyIDi – це вже бренд-легенда! Зі всіх опробуваних мною косметичних продуктів від українських брендів, засоби від MyIDi були і залишаються для мене фаворитами. За що ж мені так полюбилися засоби цього виробника? Тут все просто – без перебільшення ідеальні склади косметики, унікальні компоненти, формули, розроблені на основі останніх досягнень у сфері косметології, науки та фармації. А ще – така косметика є повністю сертифікованою, гіпоалергенною та некомедогенною, тому можна не сумніватися в її не тільки ефективності, але й безпечності.

Тогоріч я розповідала про косметичні засоби від MyIDi, які використовувала у своїй доглядовій рутині. Закінчивши їх, я вирішила продовжити своє знайомство із продукцією бренду та поповнила свій асортимент доглядових засобів декількома новими флакончиками від MyIDi, про які поступово розповідатиму у своїх дописах. А сьогодні мова йтиме про Нічний антиоксидантний зволожувальний крем MyIDi A-Ox Moisture Aqua Reversive Night Cream.

Дизайн пакування цього крему – однозначно люксовий!

Одразу після покупки крем був запакований у надзвичайно красивий картонний тубус білого кольору із вставками гірчичного кольору. Золотисто-чорні надписи, логотип бренду – ну мега естетично!

Тубус мав декілька рівнів захисту для контролю першого відкриття.

Сам же крем розфасований у милу зелену баночку, виготовлену із міцного, затемненого скла.

Баночка закривається пластиковою гвинтовою кришечкою, яка візуально імітує дерево.

Під кришечкою – захисна пластикова мембрана.

Об’єм крему – 50 мл.

Склад крему, звичайно, чудовий! Та з іншим складом я би й не придбала) Містить просто величезну кількість різноманітних рослинних екстрактів, деякі некомедогенні олії, різні типи гарних зволожувачів, декілька видів гіалуронової кислоти, емоленти, а також вітаміни та антиоксиданти.

При цьому, активними інгредієнтами складу є: вітамін Е, гіалуронова кислота, канабіс, кислоти, ліпосоми.

Що важливо, крем не містить силіконів, парабенів, сульфатів, комедогенних компонентів, продуктів нафтопереробки чи потенційних алергенів. Тому в його безпеці я впевнена!

Консистенція засобу кремова. На перший погляд, крем видається доволі щільним, та вже навіть при набиранні крему із баночки відчувається його легкість і якась особлива оксамитовість. Жирність дуже й дуже помірна. Взагалі, як для нічного крему, консистенція просто ідеальна!

Текстура однорідна.

Колір – білий.

Запах – ніжний косметичний. Кремово-молочний, ненав’язливий і не відволікаючий. Деякий час відчувається на шкірі після нанесення крему. Особисто я надаю перевагу непарфумованим засобам для догляду за шкірою обличчя, але в цього крему запах настільки делікатний і витончений, що, в принципі, не заважає. Та якби крем був непарфумованим – взагалі було б ідеально)

Використовую даний кремчик цілком традиційно – наношу легкими масажними рухами на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї (для зони декольте в мене інший крем), після нанесення сироватки та її поглинання, при вечірньому догляді за шкірою.

Хоч в самій баночці текстура крему здається щільною, та, насправді, вона дуже легенька як для нічного. Крем легко наноситься та розприділяється по шкірі, не потребуючи розтирання чи якихось інших додаткових зусиль для його поглинання. При цьому, не скочується та не залишає розводів.

Поглинається крем дуже швидко – майже одразу після нанесення. Після поглинання – немає ні відчуття жирності, ні плівки, ні липкості, ні маски, ні будь-яких інших неприємних відчуттів. Що цікаво, після поглинання шкіра виглядає абсолютно матовою, крем надає їй якоїсь особливої бархатистості, шкіра на вигляд наче оксамитова – от дуже цікавий ефект! Звичайно, через деякий час після нанесення крему на шкірі з’являється невеликий блиск, але нічого критичного. Зазвичай, в мене денні креми дають і то більший блиск. Тому, коли відчуваю надмірну сухість шкіри обличчя, можу нанести цей крем і просто посеред дня…

Крем прекрасно зволожує шкіру, навіть дещо живить її, що особливо актуально в опалювальний період (та й після перебування під палючим сонцем також). На ранок шкіра наче персик – зволожена, природньо сяюча, здорова, пружна, доглянута. Помітила від крему й деякий ліфтинг-ефект та розгладження дрібних зморшок.

Пори крем не забиває.

Алергічних реакцій, висипань, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій з боку шкіри крем у мене не викликав.

Чергова покупка засобу від MyIDi – і знову в саме ❤! Цей ідеальний склад з реально працюючою формулою, зразкова текстура, видимий ефект на шкірі, найестетичніше пакування - MyIDi A-Ox Moisture Aqua Reversive Night Cream вартий своїх грошей однозначно!

27 листопада, 2024
YuliHrytskoff
27 листопада, 2024