Юлі

Крем для обличчя, який повторю – Babe Laboratorios hydro 24h cream gel

Я маю комбіновану шкіру, а тому занадто "важкі", поживні креми на моєму обличчі виглядають як жирне сяйво, а легкі текстури не допомогають впоратись із лущенням сухих ділянок шкіри, що усе більше підкреслюються з настанням холодів. Тож довгий час я була в пошуках такого засобу, що б в міру зволожував шкіру, повністю поглинався, мав гарний склад та підходив і літом і восени.

Пошуки завершилися успішно! І ось вже як 2 роки я вважаю крем-гель "24 години зволоження та пом'якшення" від Babe Laboratorios своїм фаворитом 🤍

Крем-гель випускається у зручному м'якому тюбику 50мл. Має довгий "носик", що полегшує видавлення засобу саме в тій кількості, яка потрібна тобі. Вдало поміщається до косметички, завжди беру його з собою в поїздки. А сам дизайн мінімалістичний: нічого зайвого, а от уся важлива інформація є.

Стандартно після відкриття потрібно використати протягом 12міс.

Крем-гель – дуже точна назва цього засобу🫰

Спочатку це виглядає як крем, що зволожує шкіру, а його гелева текстура швидко поглинається без липкості та жирного блиску. Сама завдяки такій консистенція засіб підходить і на теплу і на холодну пору року, за потреби його можна "наслаювати".

Вода – основа цього засобу, завдяки чому досягається такв легка текстура. Для зволоження в складі є гліцерин, бетаїн та інші компоненти, що запобігають втраті вологи. Додані інгредієнти і для м'якості шкіри, покращення її бар'єрних функцій, заспокоєння та регенерації ✨

У складі мене нічого не насторожує, він є цілком збалансованим та продуманим як для доглядової косметики.

Мій основний запит до такого продукту – оптимальне зволоження без жирності.

Засіб дуже комфортний для щоденного використання і чудово підходить як етап зволоження перед нанесенням макіяжу (лише потрібно почекати 5-10хв для повного вбирання).

Чи вистачає мені цього зволоження на 24 години, як вказано на самому засобі? 👀

Відверто ні, і після вмивання крем-гель хочеться (та і потрібно) поновити. Проте з ранку і до вечірньої рутини його дії мені цілком вистачає.

Увечері ж подобається використовувати більш поживний крем для обличчя, так званий нічний крем, але ідеального засобу такої категорії для себе ще не знайшла. Можливо можете щось порекомендувати?

Мій досвід з крем-гелем є виключно позитивним, тому раджу його спробувати дівчатам з комбі та нормальною шкірою 🙌🏻

До речі, це засіб унісекс і для чоловіків він також підходить👍🏻

Сподіваюсь, ви розділите зі мною цю любов до Hydro 24h Cream від Babe Laboratorios 🤍

29 листопада, 2024
Юлі
29 листопада, 2024