Alina_Demchenko

Фаворит моєї шкіри : FarmStay Green Tea Seed Whitening Water Cream

Підібрати крем на комбіновану шкіру, інколи може виявитися ще тим квестом, особливо коли на обличчі поєднується три типи: проблемна і жирна, суха і нормальна. І от саме крем від FarmStay - задовільнив всі мої потреби і став майже єдиним основним денним кремом ( та й нічним теж) .

Про продукт я дізналась завдяки сироватці з цим же компонентом від цього же бренду. Ампульні сироватки доволі популярні і це мабуть один з тих продуктів, який я зустрічала в косметичках багатьох знайомих/колег, різниця хіба що в компоненті. Пакування крему доволі гарне: в кортонній коробочці мене чекала легка баночка, яка до верху була заповненна засобом і мала захисну кришечку.

Об'єм цього продукту складає 100гр і в мене він вже майже закінчився ( а я доречі вже більше місяця ним не користуюсь). Саме для мене - це доволі гарний показник в використанні, з тим що розпочала я його на прикінці зими і маю інші продукти.

Текстура крема дуже приємна і до нього - не зустрічала подібною. "Водяний крем" - так називає його бренд і я доречі згодна. Ця текстура доволі легка, але при тому щільна, желеподібна. Вона легко розподіляється по шкірі, заспоковує її. Крем гарно поглинається і не залишає а ні липкості, а ні жирного блиску. Натомість приходить відчуття неймовірного комфорту і м'якості.

Крем гарно впливає на висипання. Зменшує запалення, робить його не таким активним і болючим і гарно впливає на сліди від них. Вони більш швидше проходять, а також - не такі червоні. Саме освітлення на пігментні плями чи загально обличчя - не помітила, але сліди від запалень ДІЙСНО НА БАГАТО ШВИДШЕ ПРИБИРАЮТЬСЯ. Саме цей крем рятує шкіру коли мене сильно висипає, бо боротися пліч об пліч проти прищів - з ним набагато легше.

Сухим ділянкам шкіри він теж сподобався : шкіра там гладенька, лущень немає. Нормальній - теж ідеально.

Він гарно працює з багатьма сироватками, але найкраща пара для нього - FarmStay All-In-One 76 Green Tea Seed Ampoule.

Чи замовлю я його знову? Авжеж так. Навіть мій внутрішній голос який завжди каже "Спробуй зось нове" , на цей раз каже - "Аліна, до біса твої експеременти, бери знову його"

29 листопада, 2024
Alina_Demchenko
29 листопада, 2024