Сироватка з ніаци намідом від The Ordinary
Особистий досвід використання та чому цей засіб може не підійти вашій шкірі 🫣
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% — універсальна сироватка, яку часто хвалять за за легку формулу та доступну ціну. Її основна мета — зменшити помітність розширених пор, нормалізувати роботу сальних залоз і прискорити регенерацію шкіри завдяки двом активним компонентам:
• Ніацинамід (вітамін В3): освітлює пігментацію, нормалізує секрецію шкірного сала та покращує рівень зволоження.
• Цинк PCA: допомагає скорочувати час загоєння ран, зменшує запалення та позитивно впливає на загальний стан шкіри.
Сироватка має водну основу, рН від 5,5 до 6,5 і підходить для всіх типів шкіри, зокрема проблемної. Проте виробник попереджає, що цей продукт не є засобом для лікування акне.
Звучить ідеально, чи не так? 🤫
Однак навіть універсальні формули можуть викликати небажані реакції. Особисто я мала великий ентузіазм щодо цього засобу, але вже після першого використання помітила сильне печіння та почервоніння(
Попередній тест на алергію пройшов добре, але на обличчі реакція виявилася несподівано агресивною.
Дала спробувати знайомій — і результат повторився: дискомфорт, почервоніння та подразнення.
Можливо, причиною стала висока концентрація ніацинаміду (10%), яка для чутливої або реактивної шкіри може бути занадто насиченою. У мене комбінована чутлива..😭
Але загалом, мені подобається пакування та текстура.
Основні властивості сироватки:
• Зменшує запалення.
• Освітлює пігментні плями та вирівнює тон.
• Регулює роботу сальних залоз.
• Прискорює регенерацію шкіри.
Висновок
Ця сироватка має багато шанувальників завдяки своїй ефективності, але вона не є універсальним рішенням для всіх типів шкіри. Якщо ви хочете спробувати цей продукт, обов’язково тестуйте його на невеликій ділянці шкіри та звертайте увагу на індивідуальні реакції, чутливість шкіри тощо.
Можливо, якщо комусь вона підходить, я можу надіслати за приємно зниженою ціною.💗
Коментарі (0)