Коли настрій Хоа-Хоа
То чого б не взяти чорний тінт))
Мені дуже подобаються відтінки фіолетового на своїх губах, тому цей тінт моя любовна любов)). Наношу кілька шарів, щоб колір був більш насиченим, і вже за хвилинку починає проявлятись пігмент. Окрім шикарного візуалу, мені ще подобається відчуття на губах, тінт не сушить, добре тримається, не має неприємного смаку чи аромату (до речі, пахне ягідками). Навіть після перекусу вуста ще залишаються тінтованими, тож це не просто бальзам з відтінком, а дійсно стійкий продукт.
Склад тут також доволі непоганий, на першому місці оливкова олія, також є касторова олія, вітамін Е та бджолиний віск. Не можу сказати, що цей тінт замінює мені відновлюючі бальзами/маски для губ - тут все ж основна характеристика декоративна, проте він точно не робить гірше, тому я з задоволенням фарбуюсь ожинкою вдень, а на ніч наношу більш поживні текстури, які глибоко зволожують та живлять ніжну шкіру.
Також варто пам'ятати, що відтінок на ваших губах може бути трішки інакшим, це залежить від власного пігменту та Ph. На комусь виглядає більш рожевим, ну а я в свою чергу дуже рада, що отримала саме фіолетовий💜.
Коментарі (0)