Про найпопулярніші відтінки стійких гелевих олівеців від Lamel.
На губах 410🤎
Привіт усім, хто доєднався до мого допису про красу!
Сьогодні хочу поділитися відгуком на гелеві олівці для губ від бренду *Lamel*. У моїй косметичці наразі три відтінки: **405**, **410** та **411**.
1. Відтінок 405
Це нюдово-рожевий колір із легким пиловим підтоном. Однак пильність не дуже помітна через його світлість. Я зазвичай наношу його разом із 410-м: 410 використовую як контур, а 405 заповнює серединку губ. Таке поєднання виглядає дуже гармонійно та натурально.
2. Відтінок 410
Це найпопулярніший, найзатребуваніший і, без перебільшень, *ідеальний* нюд! Холодний коричнево-сірий відтінок, який пасує абсолютно всім. Він чудово виглядає як у літніх, так і в зимових образах. А ще його легко комбінувати з іншими відтінками. Просто запам’ятайте номер **410** — це справжній мастхев! До речі, на багатьох моїх фотографіях на губах саме цей відтінок.
3. Відтінок 411
Це ідеальний холодний червоний, який візуально відбілює зуби. Він підходить кожному кольоротипу та стане чудовим акцентом для святкових новорічних образів. Це той самий розкішний червоний ❤️
Ці олівці однозначно заслуговують на увагу, і я рекомендую їх спробувати! Вони з легкістю піддаються заточуванню, а текстура надзвичайно м'яка і бережна до губ, при цьому олівці досить стійкі! Ціна зараз просто 🔥
Коментарі (0)