Лінійка засобів для волосся Bogenia із олією марули
Ідеї подарунків
Вітаю. Так як на носі різдвяно-новорічні свята, хочу поділитись своєю цьогорічною знахідкою для волосся, можливо комусь стане у нагоді як варіант подарунку для близьких чи себе коханої. Набір вперше спробувала, коли отримала в подарунок ще минулих зимових свят, і то була любов із першого застосування. Відтоді користуюсь і буду користуватись тільки цими засобами(хоч би не зняли з виробництва). Отже:
1. Шампунь з олією марули
Шампунь дуже приємний у використанні. Він досить густий і економний, добре піниться, і навіть невелика кількість засобу чудово очищає шкіру голови й волосся. Відразу після миття волосся не здається пересушеним, а навпаки — м’яким і доглянутим. Особливо це відчутно на довжині волосся, яка у мене схильна до сухості. Вже після кількох використань я помітила, що волосся стало більш гладким і сяючим. Аромат у шампуню дуже ніжний і ненав'язливий, з легкими трав'яними нотками.
2. Кондиціонер з олією марули
Цей кондиціонер — справжній порятунок для сухих кінчиків. Він має густу, кремову консистенцію, тому легко розподіляється по волоссю і вже через 2-3 хвилини робить його дуже м’яким. Волосся після змивання стає гладким, його легко розчісувати навіть без додаткових засобів (хоч я і користуюсь ще додатковими:)) Мені дуже подобається, що кондиціонер не обтяжує волосся, навіть якщо наносити його трохи більше, ніж потрібно. Разом із шампунем вони є чудовою "командою" по захисту і догляду за волоссям.
3. Маска з олією марули
Ооо, ця маска - моя найбільша любов. Вона - найкраща із тих, якими я коли небудь користувалась. Її використовую раз-два на тиждень для глибокого живлення волосся. Маска має густу текстуру і дуже приємний аромат, який нагадує професійний догляд у салоні. Теж дуже економна. Наношу її на всю довжину, уникаючи коренів, прочісую довжину гребінцем із рідкими зубцями і залишаю на 10 хвилин. Результат після використання: волосся стало помітно більш еластичним і міцним, кінчики виглядають здоровими, немає відчуття сухості. Маска справді допомагає боротися із ламкістю. Моє тонке і ламке фарбоване волосся каже "дякую".
4. Спрей 12 в 1 з олією марули
Цей спрей став моїм улюбленцем для щоденного догляду. Його можна використовувати як на вологе, так і на сухе волосся. Я зазвичай наношу його перед розчісуванням після миття, попередньо промокнувши волосся рушником— воно стає дуже слухняним, легко розчісується і має блиск. Спрей не обтяжує навіть моє тонке волосся, що для мене великий плюс.
5. Термозахист з олією марули
Термозахисний спрей використовую нечасто, переважно випрямленням праскою. Він має легку консистенцію, яка швидко вбирається, не залишаючи жирності або липкості на волоссі.
Підсумок:
Після досить тривалого використання всієї лінійки засобів я(і не тільки я) помітила значні зміни у стані волосся. Воно стало більш м’яким, блискучим і зволоженим. Особливо приємно, що навіть після укладки або фарбування волосся не втрачає здорового вигляду, я більше не стикаюся з проблемою посічених кінчиків і тьмяності.
Тому це моя щира рекомендація. Сподіваюсь, ви будете так само в захваті, як і я.
Всім світлих, теплих і спокійних вихідних❤️
В
Коментарі (0)