olena_glossy

Неймовірно ароматний подарунковий боксик

Неймовірно ароматний подарунковий боксик

Шукаєте ідеальний подарунок на свята? Подарунковий набір Joko Blend Love Routine - стильне пакування, універсальні засоби та приємні аромати. Усе, щоб подарувати радість і трішки новорічного дива.

Паковання. Дівчата рожева різдвяно-новорічна коробочка з зображенням льодяників та оленів. Зображення візуально виглядаю обʼємними. Під цією святковою обгорткою - більш стримана рожева коробка. Усередині тканинний мішечок із логотипом, який доповнює вишуканість цього подарунка. Наповнення максимально універсальне:

🌹Пінка для вмивання з екстрактом равлика для нормальної шкіри

🌹Зволожуючий тонік для обличчя

🌹Маска гідрогелева Bourbon Rose

Пінка для вмивання з екстрактом равлика для нормальної шкіри, 150 мл

🌹 Білий флакончик з помповим дозатором. Особливість: є силіконова щіточка, яку без проблем можна зняти, на піноутворення це ніяк не впливає. Коли нема жодних активних висипів щіточку залюбки використовую, але після кожного використання дезінфікую її антисептиком, що і всім раджу робити. Сама щіточка мʼякенька, не викликає жодного дискомфорту, але дає можливість зробити масаж.

Етикетки мінімалістична: біла з чорними написами, графічним зображенням та світло-рожевою акцентною хвилькою.

🌹 Пінка на основі мʼяких ПАРів. Основні корисності: зволожувачі, фільтрат секрету равлика та пантенол. Муцин равлика робить шкіру більш еластичною та пружною, запускає процеси оновлення клітин.

🌹 Пінка пухкенька, гарно тримає форму. Якісно, але без пересушування очищає шкіру. Має доволі нейтральний свіжий квітковий аромат. Негативних реакцій не викликала.

🌹 В якості базового засобу для вмивання - те, що треба. У мене жирний тип шкіри і за відчуттями вона мені цілком підходить, тому впевнено можу сказати, що варіант доволі універсальний.

Зволожуючий тонік для обличчя, 150 мл

🌹 Прозорий флакончик зі сріблястою кришечкою типу диск-топ. Етикетка у світло-рожевих кольорах.

🌹Основні активні компоненти: трояндова вода (в складі вона на початку), яка має антиоксидантні та протизапальні властивості, гіалуронова кислота (зволожувач) та алантоїн (допомагає пом'якшити шкіру, знімає подразнення і підтримує загоєння дрібних ушкоджень). Не містить спирту.

🌹 Тонік ріденький, має ледь помітний рожевий відтінок. А аромат… аромат просто неймовірний, трояндовий, абсолютно нехімозний.

🌹 Одразу після нанесення я відчуваю тепло (шкіра не червоніє, жодного подразнення нема). Тонік поглинається швидко без відчуття липкості. На дотик шкіра пружна, гарно зволожена. Але аромат - це точно додатковий приємний бонус.

Маска гідрогелева Bourbon Rose, 20 г

🌹Маска міститься у білому пакетику. Спереду та ззаду наклейки. Є засічки для розривання, але я використовую ножиці.

🌹Всередині міститься світлий порошок зі шматочками пелюсток троянди. Для розведення маски потрібно 70 г теплої води. Змішується вона легко. Маска має приємний рожевий відтінок та легкий трояндовий аромат. Вистачає її, щоб жирним шаром нанести на обличчя та шию. Щоправда, під дією сили тяжіння вона трішки стікає бурульками :)

🌹Маска швидко починає застигати. Вона дарує приємну прохолоду. Витримувати її потрібно на шкірі 20-25 хв. Після чого знімати починаючи з підборіддя до чола. Знімається вона легко суцільним шматком.

🌹Після маски шкіра немов оксамитова (жодного глянцю), зволожена та пружна. Тон рівніший та світліший. Як засіб привести себе швидко до ладу маска мені сподобалась.

Набір Joko Blend Love Routine - це естетичне пакування у рожевих відтінках та чудова комбінація ароматних засобів. Усе, щоб подарувати магію та турботу!

30 листопада, 2024
olena_glossy
30 листопада, 2024