Сироватка для обличчя антиоксидантна з вітаміном С 10% та феруловою кислотою 0,5%
Доступна сироватка, яка дійсно працює
Сироватка SkinBar для обличчя антиоксидантна з вітаміном С 10% та 0,5% ферулової кислоти наразі стала для мене справжньою знахідкою. 🤫
Її основні функції — освітлення шкіри, боротьба з тьмяністю та зміцнення захисного бар’єру — вона виконує на всі 100%.
Окрім результативності, великим плюсом цього продукту є його бюджетна ціна. Це чудова альтернатива більш дорогим брендам. Але якщо ви не готові ризикувати або шукаєте щось більш преміальне, можна звернути увагу на такий бренд, як Skin&Lab. Їхні сироватки коштують дорожче, проте точно дієві та якісні.
Мені сподобалося, що SkinBar не викликала жодних подразнень чи алергічних реакцій. Я чудово відчуваю, як продукт працює на шкірі, залишаючи її свіжою та дійсно сяючою. Якщо шукаєте щось доступне, але якісне, раджу звернути увагу на цю сироватку. 😊
У неї нормальний склад як для бюджетної сироватки. Вона добре підійде для тих, хто хоче випробувати вітамін С, але краще уникати її, якщо у вас дуже чутлива шкіра або схильність до подразнень ( у складі є апельсинова олія). Варто завжди робити тест на алергію на інших ділянках шкіри. Також важливо використовувати сонцезахист під час застосування цієї сироватки. Та на зиму в умовах міста часто вистачає SPF, бажано не менше 30, у кремі чи косметиці. 🙏🏻
Якщо спробували — поділіться своїми враженнями!
Коментарі (0)