Святковий подарунок для маленької принцеси
Огляд на продукти від Tink Kids ☺️
Привіт, моя шановна читачко! Рада поділитися з тобою моїм останнім відкриттям – чарівною серією Tink "Sweet Berry" . Незабаром зимові свята, і я вже готую подарунки для своїх близьких. Ці милі рожеві баночки обов'язково сподобаються моїй племінниці – справжній маленькій принцесі!
🍓Спочатку хочу розповісти тобі про один із продуктів цієї серії – шампунь-бальзам 2 в 1. Це просто знахідка для дитячих волоссят! Він не тільки дбайливо очищає ніжну шкіру голови, але й забезпечує волоссю м'якість, шовковистість та легке розчісування. А соковитий аромат стиглих лісових ягід підніме настрій будь-якій дівчинці!
🍓Мені особливо подобається, що склад цього засобу повністю безпечний для дитячої шкіри. Він не містить шкідливих сульфатів і барвників, а збагачений екстрактом ромашки, пантенолом, алантоїном та молочними протеїнами. Ці компоненти дбайливо доглядають за волоссям, зволожують його та надають здорового блиску.
* Екстракт ромашки заспокоює шкіру голови та знімає подразнення.
* Пантенол глибоко зволожує волосся і робить його більш міцним.
* Алантоїн загоює дрібні пошкодження і пом'якшує шкіру.
* Молочні протеїни живлять волосся і надають йому шовковистості.
Я впевнена, що шампунь-бальзам Tink "Sweet Berry" стане улюбленим засобом для догляду за волоссям твоєї маленької принцеси.
Пінна 🫧
Коли я шукала подарунок для племінниці, то хотіла, щоб це був не просто подарунок, а щось особливе. І я його знайшла! Піна для ванни "Sweet Berry " 500 мл - це не просто засіб для купання, це справжнє диво. Якісна піна, приємний аромат, безпечний склад - все це робить цей продукт ідеальним для дітей. Впевнена, моя племінниця буде в захваті!
🍓З самого початку мене привабив яскравий і веселий дизайн флакона. Ці милі монстрики просто створені для того, щоб п ідняти настрій і зробити процес купання ще більш цікавим
🍓Аромат піни – це окрема пісня! Він дуже солодкий, фруктовий і при цьому абсолютно не хімозний. Якісна парфумерна композиція створює відчуття справжнього свята. І що найголовніше, аромат не викликає алергічних реакцій навіть у дітей зі чутливою шкірою.
🍓Але найголовніше – це, звичайно ж, сама піна. Вона просто неймовірна! Густа, пишна, як хмаринка, і довго тримається на поверхні води.
🍓Що ще важливо, піна для ванни "Sweet Berry " дбайливо ставиться до дитячої шкіри. У її складі є натуральні компоненти, які зволожують і пом'якшують шкіру, не викликаючи сухості та подразнень.
🍓Переваги піни для ванни "Sweet Berry ":
* Яскравий дизайн з милими монстриками
* Приємний фруктовий аромат
* Густа і пишна піна
* Дбайливий догляд за шкірою
* Великий об'єм (500 мл)
* Ціна
Я впевнена, що і ваша дитина оцінить цю піну по достоїнству! ❤️ Чекайте на новий допис, де я продовжу огляд на подарунковий боксик для маленьких принцес 👸🏼
Коментарі (0)