alena.rosee

Легендарні рецепти Краси | Beauty of Joseon

Думаю всі знайомі з цим брендом , тому коли почала знайомство з маркою, обрала сироватку та скатку ✨ Чим сподобалась сироватка , читайте далі 💕

✨Пакування: фірмова картонна упаковка , є захисна наліпка , сам картон матовий , виглядає стильно. Флакон також матовий , зроблений під скло , але це пластик , є обмежувач для дозатору , що неймовірно зручно , з ним сироватка не витікає , а піпетка набмрає стільки , скільки потрібно засобу ✨

✨Консистенція: засіб має середню густоту (див. Фото та відео) та гарний янтарний колір за разуток високого % женьшеню 🫚

✨Запах: майже нейтральний , дуже легкий 🫧

🌿Активні компоненти:

Сироватка має шикарний склад , дивіться самі 😋

Та має високий вміст гідролату женьшеню та муцина равлика , які мають супероаі антиаксиданині , регенеруючі властивості .
🌿

Panax Ginseng Root Water(63.36% ), Water, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate (3.01 %), Dipropylene Glycol, 1,2-hexanediol, Gly cerin, Niacinamide, Propanediol, Trehalose, Carb omer, Tromethamine, Xanthan Gum, Centella Asi atica Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) E xtract, Panax Ginseng Root Extract(880 ppm), Ma It Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Glyce ryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium ED TA, Phellinus Linteus Extract, Sodium Hyaluronat e, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Forsythia Suspen sa Fruit Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle ) Flow Axtact Scutellaria Baicalens Root Ext ract, Sodium Acetylated Hyaluronate

✨Ефект:

сироватка неймовірно приємна в користуванні , я беру пару крапель , наношу на чисте обличчя , похлопуючими рухами, продукт вбирається достатньо швиденько .

Засіб не має яскравого запаху, також не має липкості після вбирання . Ідеальна база для денного макіяжу та база під нічний крем .

Сироватка гарно вирівнює тон шкіри, при постійному користуванні шкіра більш сяюча , гарна; також продукт непогано зволожує , мені зволоження достатньо , для сухої шкіри може бути замало .

Має регенеруючі властивості , сироватка чудово заспокоює подразнення , прибирає дрібні недоліки , якщо є покрасніння - заспокоює шкіру.

Для мене цей продукт виявився ідеальним базовим , є сироватки з більш Вау ефектом , але ця повністю робить те , що і обіцяє виробник, ну класний склад додає балів до симпатії 🤩

Ви пробували таку сироватку ? Цікавий допис про скатку абрикосову цього бренду ? ⭐️

01 грудня, 2024
alena.rosee
01 грудня, 2024