M O N D ✨️

Ніжність фісташки: аромат, що огортає теплом

Як любитель не типових, але глибоких композицій, я була зачарована цим парфумом з першого ж нанесення.

Аромат новий. Серія Infusion з'явилася у 2024 році.

Ноти:

• Фісташки,
  • Ірис,
  • Боби тонка

На почтку розкриваються теплі нотки фісташки, які додають парфуму кремової ніжності. Разом з цим відчувається легка ванільна солодкість, що нагадує про десерти високої кухні. Фісташка грає недовго, але залишає присмак після себе.

А у серці композиції ледь вловимі деревні відтінки надають аромату вишуканості. Цей мікс створює унікальну гармонію. Вона одночасно заспокоює і заряджає позитивом.

Аромат асоціюється з прохолодним вечором, коли ви насолоджуєтесь чашкою фісташкового лате у затишному кафе. Він ненав’язливий, але залишає теплий шлейф, що нагадує про комфорт і затишок.

Pistachio Infusion порівнюють з Angel’s Share By Kilian. Цей парфум мені не траплявся, тож не знаю наскільки вони подібні. Якщо дивитися по нотам, то схожі мотиви розкриваються у серці композиції.

Стійкість непогана. Pistachio Infusion щільний та теплий. Краще підходить на прохолоду, коли хочеться чогось смачненького і затишного. Він не кричущий, але його помічають — компліменти забезпечені!

Рекомендую тим, хто шукає парфум із смачними акцентами, але без надмірної солодкості. Це відчуття «улюбленого пледа», яке завжди можна взяти із собою.

Дописи про інші аромати серії Zara Infusion :

Zara Pistachio Infusion

02 грудня, 2024
M O N D ✨️
02 грудня, 2024