ksnklb

Набір для СЯЙючої шкіри

Набір для СЯЙючої шкіри

Тепер я розумію, чому LUM назвали цей набір Must have! Цей набір з тоніка та пінки для вимивання – чудовий базовий комплекс для підготовки шкіри до наступних етапів догляду, адже м'яке очищення та комфортне тонізування, це якраз те, що треба нормальному типу шкіри, щоб сяяти красою та здоров'ям.

Набір для СЯЙючої шкіри
Набір для СЯЙючої шкіри

Пінка м'яка, пухка та однорідна, бульбашки у ній дуже дрібні, за рахунок чого вмивання виходить делікатним за відчуттями. З цим засобом жодного дискомфорту, очі не печуть, а після вмивання шкіра дуже чиста, ніжна на дотик та не пересушена.
Запах у неї квітковий, не яскравий.
У складі є гідролат лаванди (здається, він тільки набуває популярності, тільки про нього і чую тепер), м'які ПАР, гліцерин, екстракт равлика (напевно це він впливає на ніжний фініш після вмивання), пантенол, лимонна кислота.
До цієї пінки рука так і тягнеться, адже вона справді комфортна🥰.
Пляшечка 150мл, зроблена з прозорого пластику, дизайн зроблений у світлих тонах та виглядає доволі стильно. Дозатор – помпа.

Цей тонік повернув мене до ватних дисків) ну подобається ним протирати обличчя🥰.
А ще я спочатку побоювалась, що гідролат троянди може викликати у мене алергію, та на щастя все добре) це ще один плюсик цьому тоніку, адже різні трояндові засоби я люблю, та деякі з них викликають алергію.
Він рідкий, у пляшечці виглядає наче рожевим, та на диску він прозорий. Як і більшість тоніків, він наче вода, та на дотик відчуття мінімальна олійність.
Після вмивання наношу його на обличчя за допомогою спонжу, чим власне доочищаю шкіру, тонізую її та зволожую. Мені подобається відчуття після цього засобу, адже шкіра відчутно зволожена та свіжа, аж сяє).
А ще тонік наче трішки матує та звужує пори.
Запах квітковий, не яскравий.
У складі є гідролат троянди, гліцерин, гідролізат касторової олії, алантоїн.
Пляшечка 150мл, також зроблена з прозорого пластику, дизайн мінімалістичний та стильний. Кришечка диск-топ, досить зручна.

02 грудня, 2024
ksnklb
02 грудня, 2024