Alina_Demchenko

Єдина сироватка з вітаміном С, яка повністю мені підійшла: Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum

Єдина сироватка з вітаміном С, яка повністю мені підійшла: Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum

З таким компонентом в догляді, як вітамін С - дружба в нас склалась не одразу. Після череди продуктів, які не підійшли, я стала скептично відноситися до нього, аж поки не познайомилась з Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum, вже після якої, захотілось протестувати Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum.

Обидві сироватки залишили від себе максимальне приємне враження і дали надію, що десь для мене ще існують продукти з вітаміном С. Але поки, хочу поділитися враженням про нічну сироватку і розповісти, чому саме вона - мій фаворит.

Взагалі, про цей компонент я задумалась через деякі особливості своєї шкіри: не рівний тон шкіри, пігментація і нерівний рельєф. Більшість людей помітили покращення своєї шкіри після використання данного компонента і я зрозуміла - мені теж треба.

В нічній сироватці міститься 10% компоненту, який і повинен творити дива. По текстурі нічна сироватка більш водяниста, приємно ковзає поміж пальців. Колір в неї жовтуватий/світло помаранчевий, тоді як у денної був білий і кремоподібна консинстенція. Vitamin C Night Serum гарно поглинається і дуже легко розподіляється по шкірі, одразу зволожуючи її. Цей засіб не сушить, але після нанесення деякий час відчувається легке стягування або щось схоже на плівку. Доречі це описано в інструкції і це нормально. Після нанесення крему - все одразу проходить і шкіра навіть просто після нанесення, виглядає якось більш свіжо.

Цей продукт дуже гарно поєднується з моїм основним доглядом. Майже кожен крем що в мене є, ідеально підходить цій сироватці і показує гарний результат. Мій улюблений варіант використання - разом з La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. Це варіант коли моя шкіра в дуже поганому стані. Окремо, Cicaplast хоч і працює, але такого ефекту як з сироваткою - йому не досягти. Разом вони за ніч допомагають прибрати червоні плями від прищів, роблять їх менш помітними і не такими запаленими. При тому саме в такій комбінації, не відчувається жирності, липкості і так далі - все ідеально поглинається.

Після довготривалого використання сироватки, я помітила, що :

• Тон шкіри дійсно виглядає більш привабливим, рівномірним
  • Саме пігментні плями не проходять, але вони стають менш помітними
  • Дуже гарно справляється з плямами від висипання
  • Допомагає зменшити самі запалення ( думаю це через саліцилову кислоту)
  • Гарно працює з більшістю моїх кремів
  • Підходить для всіх ділянок моєї шкіри (для жирної, нормальної, сухої і чутливої - так так, моя шкіра як Спліт)
  • Не викликає алергічних реакцій, не висишує шкіру

І я знаю, що не єдина, хто отримав гарний результат від її використання, бо впринципі і дізналась про нічну - від дівчат в клубі.

02 грудня, 2024
Alina_Demchenko
02 грудня, 2024