LAMEL Make Up Eyeshadow 16 Shades Of Brown
Гарна палетка, але не надто її люблю
Знову розповідаю про палетку тіней, але це ще не остання 😅
LAMEL Make Up Eyeshadow 16 Shades Of Brown — палетка, що складається з шістнадцяти коричневих, бежевих та бежевих відтінків різної насиченості та температури, кольорів з яких десять матові і шість сяючих, серед сяючих є сухі та маслянисті
кольорів з яких десять матові і шість сяюч — палетка, що складається з шістнадцяти коричневих, бежевих та кольорів з яких десять матові і шість сяючих, серед сяючих є сухі та маслянисті
Кольори красиві, пігментовані, є різноманіття тож однією палеткою можна зробити багато макіяжів на будь-який смак та випадок
Відтінки
Отож, відтінки гарно виглядають і вони добре поєднуються між собою для створення ідеального образу
- Світлі відтінки гарні, вони пігментовані, легкі в роботі, загалом з ними все добре
- З темними ситуація трохи інакша, так вони насичені, так вони тушуються, але ці відінки мають властивість залипати і треба докласти багато зусиль та часу щоб це виправити і це і є основною причиною, чому мені не сильно подобається ця палетка, якби темні матові працювали добре то я б її з рук не випускала, а так то стоїть і чекає свого часу
- З сяючими теж не так все просто: вони хороші і додадуть акценту макіяжу, однак відтінки дещо нудні, хоча є й спроби зробити щось цікаве, але ті відтінки на помітній кольоровій базі та з маленькою кількість блискіток
Висновок
Ця палетка хороша і має право бути у вашій косметичні, однак варто розуміти, що з деякими відтінками треба побавитися, а сяючі не такі вже й сяючі
Але це лише моя думка і для вас ця палетка може бути скарбом на всі випадки життя за дуже приємну ціну
Коментарі (0)