Н абір мініатюр для волосся DSD Dе Luxe. Що готова повторити?
Моє знайомство з брендом і враження після 3 + місяців використання
Для знанайомства з брендом обрала саме набір мініатюр, який випускається з косметичкою, що виглядає доволі мило.
Кожна туба має об‘єм 50 мл. У набір входить:
✨ Відновлювальний шампунь з кератином «Діксідокс де люкс № 4.1»
✨ Відновлювальна маска з кератином «Діксідокс де люкс № 4.3»
✨ Сироватка, збагачена кератином «Діксідокс де люкс № 4.5»
Користуюся на постійній основі сироваткою - з кінця серпня. Шампунь та маску використовувала, коли волосся швидко потрібно привести до ладу, надати блиску і отримати результат близький до салонного.
Також зручно брати у подорожі. Відразу наголошу, що усі засоби дуже економні.
🫧 Відновлюючий шампунь з кератином 4.1
Шампунь має кремову консистенцію, піниться слабо.
Аромат лікарських засобів, таке мало кому сподобається, але мені ок. Після вимивання водою на волоссі майже не залишається.
Цей шампунь витримую на шкірі голови 2-5 хвилин, так як у своєму складі він містить кератин, екстракт дріжджів і кінського каштану, даю цим складникам час спрацювати.
Підходить навіть для щоденного використання.
За моїми спостереженнями: за умови систематичного виклристання протягом 2+ тижнів, волосся дійсно менше випадає, стає більш м’яке і об‘ємне на коренях.
Промиває шампунь гарно, на швидкість забруднення погано не впливає. Під час змивання є легке відчуття скрипу, відчувається потужне очищення, дуже приємна чистота.
У мене шкіра голови чутлива, присутній дерматит. Шампунь заспокоює і укріплює, цим мені і полюбився, хоч і не піниться так сильно, як мені подобається.
⚡️ Відновлююча маска з кератином 4.3
Маска має зелений, я б сказала м‘ятний відтінок, щільну текстуру. Кількість, яку ви бачите на фото, можна розділити на 2 використання. Продукт економний.
Аромат найбільш сильний з усієї лінійки, такий аптечний, лікарський. Не дуже приємний, але 5-10 хвилин витримати реально.
Її особливість - це можливість нанесення як на довжину, так і на корені волосся. Власне, так і наношу, витримую від 5 до 15 хвилин, в залежності від кількості вільного часу.
У складі містить кератин, колаген і пантенол у ВИСОКІЙ концентрації. Наношу на корені і тому, що маска здатна стимулювати ріст волосся та запобігати випадінню волосяних стрижнів.
За відчуттями дуже приємна, присутній легкий освіжаючий охолоджуючий ефект. Корені волосся маска наче «припіднімає», додатково очищає, а по довжині навпаки наповнює волосину. Уже після змивання відчувається щільність волосся, слухняність і гладкість.
Супер-вау ефекту від неї немає після одного використання, тут лише накопичувальний результат.
Волосся блискуче, розсипчасте і неймовірно м‘яке на дотик, дуже приємне!
У повнорозмірі я б не повторила хоча б суто через те, що люблю засоби з миттєвим ефектом, особливо якщо вони коштують немало і мають невеликий об‘єм.
💗 Сироватка збагачена кератином 4.5
А це мій фаворит з набору і причина, чому б я повторювала як набір мініатюр, так і сироватку у повнорозмірі.
Вона має найменш активний запах з усіх трьох баночок, проте у стилі лінійки.
Текстура легкого крему, жовтуватого відтінку. Не жирний, не надто густий, тому легко, швидко і приємно наносити на волосся.
Як і обидва попередні засоби, сироватку можна наносити як по довжині, так і на шкіру голови.
Її використовую на постійній основі з кінця серпня і вона досі не закінчилася 🔥
Її склад багатий на екстракти лимона, зеленого чаю, яблука і цукрового очерету, а також живильної олії камелії і корисними мінералами.
Наношу її на вологе волосся перед висушування феном. Відразу помітне ущільнення і розгладження волосини. Кожна із них стає наповненою, товстішою на дотик і на вигляд, важчою. Для мого типу волосся (пористе, тонке) це необхідно, аби воно не літало навколо голови, а смиренно лежало на плечах.
ДО/ПІСЛЯ
Ось такий результат після використання усіх засобів. Використовувала лише фен без брашу й інших допоміжних засобів.
Як на мене, результат гарний. Після цих баночок мені хочеться трогати волосся цілий день, таке вже воно приємне на дотик 🤩 Гарний стан і вигляд волосся зберігається ще на наступні два дні.
А як ви ставитеся до преміум- засобів для догляду за волоссям/обличчям/тілом? Бо я з тих пір, як перейшла на професійний догляд за волоссям, все частіше тягнуся до чогось кращого, не шкодуючи на це грошей, бо дійсно бачу результат.
Коментарі (0)