SomovaFM

Аптечні крема не за призначенням 🤫

Аптечні крема не за призначенням 🤫

Є багато універсальних засобів в арсеналі у дівчат. Хочу поділитися своїми неочікуваними відкриттями з вами.
Це мої спостереження і те що час від часу допомагає саме мені.

(моя кицька на головному фото зі своїм чудним виразом моськи описує мою реакцію - типу шокінейшн інформейшн 😸)

Якось в пориві паніки, коли в свої не малі роки дізналась що герпес може проявлятися навіть без участі іншої людини 😱 І виявляється, що це хронічне захворювання, яке виникає при зниженні імунітету. Обмазюкала тим кремом усі підозрілі почервоніння на обличчі.

✅ Після крему "Ліпстер", буквально за пів дня деякі маленькі прищечкі повністю зникли, а велике болючі червоні прищечки, які довгий час не "дозрівали"- проявили усю свою суть, так скажемо. Після чого їх зручно вскрити та наліпити патч від акне, про які вже розповідала (https://club.makeup.com.ua/post/5628/)

❗Проте цей спосіб не для постійного застосування, все ж таки у цього крему є своє призначення. Але інколи прибігаю до цього крему в екстернних випадках з підкожниками. Вистачає всього одноразово намазування.

Цей бюджетний крем-гель добре справляється з опіками. Допомагає загоюванню шкірі після татуювань - ніжно знімаючи ороговілу корочку не залишаючи після цього шрамів.

✅ Але й користуюся цим гелем ще при лущенні шкіри. Коли через сухе повітря вдома шкіра обличчя стає сухою та постійно чухається - намастившись пантестином все відразу проходить. Він не жирний, тому блиску чи неприємних відчуттів від нього немає. Потрібно зовсім трошки (не так як при опіках), а ороговілий шар шкіри потім легко скочується при вмиванні скрабом. Також допомагає вже з підсушеними ранками після прищечків, аби не залишалось слідів та корочка легко самостійно відходила.

Чи є у вас подібні відкриття? 🧐