Гала 💟 Ольга

Вечірня рутина з Hillary

Вечірня рутина з Hillary
Вечірня рутина з Hillary

🌙Вечірня рутина раз в три дні для підтримання чистоти шкіри👉дивіться відео огляд

Зазвичай це убтан, але тепер в мене є тонер ексфоліант, який я додаю для остаточного прибирання лущення шкіри і закріплюю сироваткою для зволоження та сяяння шкіри.

Hillary для мене новий бренд родом з Хмельницька. Це інноваційна натуральна косметика, а я зацікавлена саме в натуральній косметиці українського виробництва, тож я просто мала ознайомитись з цими білими баночками.

Після цієї рутини я почистила зуби🫣 і на ранок було два подразнення в кутках губ. Не робіть моїх помилок, спочатку зуби, потім активи. В мене паста з фтором.

Я поціновувач убтанів, моя чутлива шкіра їх тільки і сприймає без пересушування. Цей убтан містить одну зелену глину, а далі порошки рослин. Тому аромат глини та трав, прямо нюхати не рекомендую).

💠Активні інгредієнти: Глина, Пребіотики/пробіотики/ферменти (2), Корінь солодки, Водорості💠

Наношу без додаткового очищення. Якщо був макіяж - користуюсь попередньо міцеляркою. При використанні не відчуваю стягнення. На вологу шкіру обличчя як втрамбовую порошок. Потім вологими руками з розведеним убтаном доводжу консистенцію на обличчі до такої, яку можна масажувати. Масажую і змиваю.

Убтани не люблять за те, що раковина та ванна забруднюються. Не без цього, колір раковини стане коричневим😁. Але убтан вартує того, коли шкіра чутлива.

Він прибирає лущення, очищує шкіру, такий собі легкий скраб, після якого немає подразнень або викиду себуму, бо шкіра в паніці - де наш захист, зараз накину більше.

Відмічу зручний флакон, сіточка, для зручного дозування. Кришечка легко закручується, а надписи не тануть від вологи, бо після використання білу пляшечку я мию, зоб не була коричнева. Якість оформлення - на висоті!

Це мій експеримент, сподівалась, що не буде поганих реакцій шкіри🤞 і їх таки не було.

При нанесенні ледь ледь щипає, я витримую 5 хвилин і тільки після цього наношу сироватку. Шкіра почуває себе добре, не пересушується. Лущення, які я бачу при нанесенні консилера в макіяжі - зникають, тож шкіра дійсно оновлена.

💠Активні інгредієнти: AHA кислоти, Олії, Пребіотики/пробіотики/ферменти (2)💠

Відмічу якісний флакон з додатковим захистом тоніка, щільною заглушкою, яку треба ще постаратися відкрити, мабуть це для того, щоб нічого не випаровувалось і зберігалось до останнього в активній дії.

Ця густа консистенція мене здивувала. Я не одразу зрозуміла чого вона так класно наноситься, поглинається та надає моментальне відчуття зволоження, потім я подивилась склад і дійшло, це магія алое🌵. Я обожнюю алое, в складі воно на другому місці.

💠Активні інгредієнти: алое, гіалуронова кислота, олії, дуже багато зволожувачів💠

Цю сироватку хочеться наносити не тільки на шкіру обличчя, я така, що і на руки наношу. Швидко поглинається, не залишає відчуття липкості, пахне мені як ледь цитрусом, дуже приємна. Відгук на порожню баночку обов'язково буде!

04 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
04 грудня, 2024