Ya Yana

Rhode - блиск, який зробить губи неперевершеними

Rhode - блиск, який зробить губи неперевершеними

Блиски Rhode стрімко набули популярності і я дуже рада бачити їх на MAKEUP. Бо, коли вони тільки з’явилися, покупка цього продукту відчувалась як полювання.😄

Мене абсолютно не дивує рівень популярності цих тінтів, бальзамів, блисків для губ (як тільки не називають)), адже тут зійшлися всі зірки.

• відома мама бренду — Хейлі Бібер.
  • стильне, інстаграмне паковання;
  • додаткові штуки: чохол для телефону, який одночасно служить тримачем для блиску Rhode! Це нагадало мені те, як у дитинстві я збирала косметички з додатків до журналів. Таке навколокосметичне колекціонування — безпрограшний хід)

Отже, зовні все дійсно продумано, а що всередині?

• Пептиди — це амінокислоти, які проникають у глибокі шари шкіри, сприяють відновленню її захисного бар’єра, зменшують зморшки, загоюють ранки та забезпечують інтенсивне зволоження.
  • Масло ши — природний зволожувач, багатий на 5 незамінних жирних кислот, а також вітаміни та алантоїн, які живлять і пом’якшують шкіру.
  • Екстракт купуасу — сприяє покращенню еластичності шкіри, особливо сухих і зневоднених губ, повертаючи їм природну пружність.
  • Олія бабасу — насичена лауриновою кислотою, яка підтримує здоровий мікробіом шкіри та допомагає зберігати її оптимальний рівень зволоження.

Так, ці компоненти чудові, але їх можна зустріти і в інших блисках для губ. Напевно, фішка в іншому…

Мене дійсно вразив блиск, який дає бальзам Rhode. Він такий фотогенічний і, що важливо, тримається якось дуже довго, якщо порівнювати з іншими моїми блисками та олійками.

Мені він не липкий, не важкий, майже не відчутний. Але тримається досить довго. Не всотується, але губи зволожує і запобігає появі лущення.

Та я гадаю, що з критичною ситуацією у вигляді дуже сухих губ, він не впорається, і треба щось більш живильне - типу масок чи саме лікувальних бальзамів. Тобто, його дія більш профілактична, ніж лікувальна. У бренда Rhode також є Peptide Lip Treatment, але його я ще не тестила.

У мене це Ribbon. Ніжний рожевий, але по факту, він виглядає як просто прозорий на губах і легко комбінується з декоративкою. Хочу спробувати більш насичені тони.

Бальзам Rhode самостійно дає дуже гарний ефект, як візуальний, так і зволожувальний. Але і гратися з помадами чи олівцями він також дозволяє. При цьому той другий продукт, який ви оберете, не лягатиме смужками, плямками, а також добре зафіксується.

Можу сказати, що це дійсно крутий продукт для губ. Як візуально, так і за своїм функціоналом.

Та є одне але. Ви маєте розуміти, що неналежне зберігання може нашкодити навіть найвдалішій формулі ( а натуральній формулі і поготів!). Мій бальзамчик не переніс спеку, яка сталась цього літа. Він засахарився (і в моїй косметичці він такий не один). Я точно мала про це вказати у відгуці, але особисто для мене це абсолютно не псує продукт, а ще раз нагадує про правильне зберігання, ну і про те, що спека цього року була якась аномальна.

А ви вже затестили?

03 грудня, 2024
Ya Yana
03 грудня, 2024