A.

Бюджетна гідрофільна олія без оливкової олії

Бюджетна гідрофільна олія без оливкової олії

Після закінчення мого двофазного засобу для зняття макіяжу, я вирішила, що хочу спробувати класичну гідрофільну олію. Виявилось, що знайти гідрофільну олію без оливкової олії та ще й з малою ціною - це завдання з зірочкою.

Після довгих пошуків натрапила на олію Physicians Formula 125 мл за 300 грн 🤌

Склад:

Glycerin*, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil*, Carthamus Tinctorius (safflower) Seed Oil, Glycerin, Heptyl Glucoside, C13-14 Alkane, Betaine, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Fruit Water*, Water/Eau, Spirulina Platensis Powder*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtra Anthemis Nobilis Flower Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Cereus Grandiflorus (cactus) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract*.
* Компоненти, отримані в рамках органічного землеробства.

Чим завинила мені оливкова олія?

Оливкова олія є відомим подразником через високий вміст олеїнової кислоти. Це як парфуми у косметиці. Комусь підходить догляд із вираженим запахом, комусь він подразнює шкіру.

Чомусь оливкова олія є в складі багатьох гідрофільних олій. Не знаю навіщо, от справді.

Бюджетна гідрофільна олія без оливкової олії

Олія гарно розчиняє водостійку туш, гелеву підводку, мінеральні тіні та сонцезахисний крем.

Перед користуванням потрібно її потрусити, оскільки якщо придивитись, то вона є двофазною та посередині вмісту видно поділ на 2 різні структури (але на фото це взагалі не видно). Після цієї дїї ви побачите як в рідині утворюється безліч маленьких бульбашок.

Перед нанесенням на сухе обличчя я трошки розтираю 1-2 натиски між долонями і тоді наношу на обличчя. Так вона працює найшвидше і найкраще (без трусіння пляшки та розтирання долонями на обличчі вона трохи важко емульгується). Від тертя між долонями олія трохи нагрівається, про що попереджає виробник в описі.

Я змиваю її водою та переходжу до засобу для очищення на водній основі. Але вона так гарно змивається, що після неї на обличчі не відчується олійний залишок і водночас вона не сушить.

Сподобалась!