Mila__Mi

Мій особистий маст-хев на холодну пору року

Мій особистий маст-хев на холодну пору року

Неодноразово повторювала вам, що дуже люблю засоби від Weleda, у мене особлива любов до цього бренду 💚

У них завжди можна знайти якісні та дієві засоби з повністю натуральними та безпечними складовими 👌🏻

Цього разу мова піде про бальзам для губ "Everon", який я повторюю вже не вперше. Особливо в холодну пору року, він у мене постійно є у сумочці 👝 бо ніщо краще нього не може відновити мої сухі та подекуди потріскані губи від морозу та сухого повітря у приміщеннях.

Мій особистий маст-хев на холодну пору рок�у

Пакування те саме, що і декілька років тому, тільки ось нещодавно трошки змінився дизайн (додалася апетитна сота 🍯).

На звороті є детальна інформація про засіб: опис і його дія, складові, спосіб застосування та інше.

У складі містить:
емоленти (олію жожоба - захищає шкіру від морозу та вітру, пом'якшує, зволожує та знімає запалення); (бджолиний віск - основа стіку; пом'якшує губи); масло ши (живить, зволожує, відновлює, знімає запалення та заспокоює шкіру); карнаубський віск (надає губах природнього блиску та робить текстуру стійкою) та канделільський віск (запобігає втраті вологи зі шкіри губ).

▫️ підходить для використання малеч від трьох років
▫️не комедогенний
▫️не тестуються на тваринах 🐇

Формат та текстура: твердий восковий стік, який завдяки якісній рецептурі, буде тримати свою форму навіть у спеку.

Аромат ванільного крем-меду, такий смачний, максимально натуральний та затишний. І навіть хочу відмітити, що і на смак він такий самий і мене це дуже радує 🥰

Колір жовтий (завдяки олії жожоба та трьом видам натурального воску у складі).

В холодну пору року у мене не тільки дуже сохне шкіра губ, але й може тріскатися до ранок (сухе повітря у приміщеннях та мороз за вікном дають про себе знати).

Ось і в ці холода, до появлення бальзаму Everon у мене так і сталося 💁🏻‍♀️ Невчасне використання бальзаму для губ, або використання бальзаму з менш поживними речовинами - тріщини посередині губ і ранка, яка відчутно боліла.

І ось тут я згадала, що неодмінно рятувало та відновлювало мої сухі губи 👇🏻

З бальзамом для губ від Weleda (Everon) я знайома вже не один рік, і це мій не перший їхній бальзамчик. Загалом він підходить для застосування як влітку, так і взимку, але у прохолодний період, для мене він вже як базова потреба.

🍯незважаючи на щільну воскову текстуру, він при контакті з теплотою губ, стає піддатливим і добре ковзає по губам, не розтягуючи їх, та не травмуючи їх
🍯він зволожує та пом'якшує суху шкіру губ та кірочки (якщо вони є)
🍯розгладжує та найголовніше відновлює пошкоджену шкіру губ
Буквально 3-4 нанесення бальзаму на губи впродовж дня і він ладен затягнути рану і на наступний день її вже як і не було
🍯підходить як основа до макіяжу губ (особливо під матові помади)

До того ж він максимально комфортом відчувається на губах впродовж дня і до губ взагалі не липне волосся 👌🏻

Це любов і моя вам щира рекомендація (як для себе, як для дитини, так і як варіант на подаруночок) 🧡

03 грудня, 2024
Mila__Mi
03 грудня, 2024