Смородиновий бум!!!
А ще квіткова свіжість та запаморочливі десерти)))
Як давній поціновувач смородини в ароматах, я, звісно, не змогла пройти повз новинки від американського бренду нішевої парфумерії Fantasy Community Perfumes🤩. І сьогодні хочу поділитись своїми враженнями, а також порівняти з відомою композицією Parfums De Marly, яка вказана як аромат в одному напрямку з Berry Bliss)).
Тож... при першому розпиленні я опиняюсь в смородиновому саду - ягоди свіжі, солодкі та духмяні, так і хочеться зірвати пригоршню та з'їсти🥰. Далі в композиції з'являється конвалія - легка та кришталева квітковість дуже пасує смородиновому старту, разом вони звучать ще цікавіше та привабливіше.
З часом в гру вступає кондитерський блок - мені це нагадує тірамісу або чізкейк, солодкий, ароматний та лактонний. При цьому смородина нікуди не зникає, натомість стає більш густою, ніби джем, яким полили наш десерт🥰.
В базі ягідно-гурманські ноти стають трохи тихішими, за рахунок кедру та мускусу композиція стійко тримається на шкірі (5-6+ годин), а на одязі взагалі до прання)).
Піраміда виглядає так:
Верхні ноти: чорна смородина, конвалія, бісквіт
Середні ноти: чай та рис
Базові ноти: кедр та білий мускус
Щодо чаю та рису, мій ніс їх не виокремлює, можливо саме рис дає цей ефект чизкейку, та як би там не було, аромат від цього лише виграє!
Ну, а тепер найцікавіше - чи схожий Berry Bliss на нішеву Меліору?) І тут, чесно кажучи, купуючи відливант останньої, я очікувала більшого. Meliora розкривається солодкою смородиною з листочками, далі відчувається нота конвалії і .... і потім на мені практично немає змін. В цілому звучання натуралістичне, але доволі тихе та стримане, мені цей парфум дуже нагадав флагман Lalique Amethyst (але Аметист і то яскравіший)).
На мій погляд Berry Bliss від FCP більш цікавий, гучний та стійкий, а я шукаю саме такі технічні характеристики в нішевих парфумах - погодьтеся, не хочеться віддавати немалі гроші за тихий аромат, який чутно лише вам, та й то протягом нетривалого часу)).
Тому новинка від Фентезі мені надзвичайно сподобалась і тепер буде наповнювати своїми солодкими ягідними акордами мої зимові дні та вечори💜.
Коментарі (0)