Базовий зволожуючий крем для повік… чи все-таки бальзам?
Антивіковий крем для шкіри навколо очей Benton Fermentation Eye Cream Benton
Це перший крем, завдяки котрому я полюбила щільні текстури доглядової косметики для ніжної шкіри навколо очей. Базове зволоження присутнє, для чутливої шкіри підійшов, а от про антивікову дію стверджувати складно.
Кремчик Бентон придбала у мініатюрі 10 мл з тих причин, що жоден крем для зони навколо очей об‘ємом 30 мл до кінця не використала.
Пакування - звичайна коробочка, у ній маленька мила туба об‘ємом 10 мл.
Дозатор у форматі тоненького носика, дуже зручний.
Текстура у крему незвична, дуже щільна і густа, вилучається із туби складно. При виході нагадує щільний бальзам, проте від тепла шкіри при розподіленні миттєво починає танути, стає більш схожим на батер. Чудеса: з щільного бальзаму у майже невагомий батер. Зовсім нежирний, дуже приємний на дотик і за відчуттями на шкірі.
У складі містить активні компоненти у ферментованій формі - лізати та галактомісіс, а також кераміди.
ЗВОЛОЖЕННЯ ТАК, а про АНТИВІКОВИЙ ЕФЕКТ нічого не скажу…
Так, крем дійсно мені сподобався своєю зволожуючою дією. Шкіра розгладжена, наповнена вологою, якісь мінімальні заломи практично непомітні. Проте крем призначений для красунь 40+, тому я у свої 20+ оцінити його повною мірою, особливо з точки зору боротьби зі зморшками не зможу.
Для мене це хороший базовий зволожуючий крем для зони навколо очей. Економний, без аромату, що ідеально підійшов моїй чутливій тонкій шкірі у цій зоні.
Думаю, що буду повторювати таку мініатюру час від часу, коли спробую ще дещо із запланованого 😉
Коментарі (0)