Справжній Beauty Shot | MEDIPEEL
Фантастична маска для обличчя 🤩
В кінці жовтня, в косметичних покупках показувала цілу коробочку масок , я начиталась класних відгуків і вирішила прибрати сет, щоб зробити маски курсом ✨ декілька роздарила знайомим , але собі залишила основну частину і ... скажу що докупила ще набір 🤩 то чим сподобалась, читайте далі ✨
🤩
Взагалі бренд Medipeel славиться ефективною доглядовою косметикою по більш менш доступним цінам , такий собі корейский люкс , який можна дозволити собі придбати , бо sulwhasoo чи history of whoo значно дорожче .
✨Пакування: класична упаковка для тканинних масок , набір продається в коробці з фірмовою захисною наліпкою
✨Як виглядає: полотно мʼяке , воно не прям прозоре , але комфортне , не сповзає , можна робити щось своє поки маска на обличчі . Лекало на моє обличчя ідеальне , якщо обличчя трошки ширше , більше чи кругліше - можна підкорегувати форму .
✨Запах: легкий косметичний 🫧
🌿
🌿Активні компоненти:
маска має просто нереально багатий склад 🤩
✨антиоксидантний комплекс – 2% ніацинамід + глутатіон + стабільний вітамін С + екстракт сливи какаду + гідролат обліпихи + ацетилглутамін — бореться з пігментацією, покращує тон і текстуру шкірного покриву;
✨пептидний комплекс – Oligopeptide-1, Hexapeptide-11, Oligopeptide-2, Oligopeptide-3, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4 — пришвидшує загоєння мікропошкоджень, активізує регенераційні процеси, посилює тургор шкіри;
✨вітамінний комплекс у ліпосомах – B3, С, В5, В7, В1, Е, А, В6, В9, В12, F — забезпечує глибоке живлення і підтримання здорового сяйва;
✨відновлювальний комплекс - лецитин + гіалуронова кислота + пробіотики + мадекасосид + сквалан + фітостероли + церамід 3 — нормалізує гідробаланс у клітинах, зміцнює захисний бар'єр шкіри.
Ефект ✨
✨Ефект:
маска має дуже велику кількість рідини сироватки , саме полотно немов аж плаває в ній , ні я ніколи не використовую одну маску двічі , але щоб не виливати таку корисну сироватку есенцію , я на наступний день беру чистий спонж і користуюсь нею як есенцією 🤩
Маска комфортна, як я писала вище , не сповзає та має хороше лекало .
Тримаю маску 15 хвилин , есенція вбирається швиденько та робить справжній plump ефект 🫧
Взагалі продукт просто фантастично зволожує шкіру , вирівнює тон , легко освітлює (особливо це помітно якщо маски робити курсом) , по складу має шикарні антиоксидатні властивості.
Шкіра наповнена та виглядає як після гарного догляду ✨
Сяюча , зволожена , цей ефект тримається та має накопичувальний ефект 💕
Коментарі (0)