Mandarinka

Набір новорічний для догляду за обличчям Joko Blend Love Routine на сухій шкірі

Вітаю! Зараз всі активно шукають новорічні подарунки, тому хочу поділитись своєю знахідкою, яку вже презентувала трошки завчасно мамі. Тому мій відгук буде дуже актуальним для володарок вікової, сухої шкіри обличчя - чи вартий уваги, і чи варто обирати на подарунок.

Даний набір дуже самодостатній, оскільки вже має ідеальне святкове пакування. В набір входять:

1. Пінка для вмивання з екстрактом равлика для нормальної шкіри - Joko Blend Washing Foam
  2. Зволожувальний тонік для обличчя - Joko Blend Moisturizing Face Tonic
  3. Маска гідрогелева для обличчя - Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask

Далі поділючь відгуками на кожен елемент цього новорічного набору.

Зізнаюсь чесно - пінкою встигла і я покористуватись, тому затест відбувся як на сухій, так і на жирній проблемній шкірі.

✔️ Це дійсно пінка для делікатного очищення шкіри. Вона гарно справляється з гідрофільною олією чи іншими засобами для зняття макіяжу, але при цьому не стягує шкіру, та не промиває "до скрипу". Маємо приємний, легкий, але дієвий догляд.

✔️ Перед використанням пінку встряхуємо, і маємо гарну пухнасту піну - щіточкою і піною можна зробити приємний масаж шкірі.

✔️ На моїй проблемній шкірі не викликала жодний реакцій чи подразнень.

✔️ Аромат дуже легкий, солодкуватий, не насичений.

На основі свого досвіду можу сміливо рекомендувати пінку для щоденного використання. Це чудовий і доволі універсальний засіб - що важливо для елементу подарункового набору.

Засіб, який викликав у мами фурор 😍 Вона дуже полюбляє різноманітні маски, тому була дуже рада, що в набору була така.

✔️ Маски було достатньо, щоб розділити на мінімум 2 рази використання.

✔️ Використовувалась маска після пілінга від Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/39235/ - він підготував, але і трошки підсушив шкіру. Маска ж навпаки дуже зволожила і за відгуком мами після такого поєднання шкіра була "гладенька та зволожена, як у дитини".

✔️ Маска містить колаген, а тому ідеально підходить для вікової шкіри і дійсно надає тонусу і покращує стан шкіри.

Гідрогелеві маски мають свою особливість перед альгінатними - вони швидше застигають, тому якщо людина вперше стикається з такими масками - можуть бути проблеми з тим як замішувати. Головне чітко притримуватись інструкції і робити все дуже швидко.

Якщо ви впевнені, що людині подобаються різні маски, то рекомендую звернути увагу на цей набір - який може стати ідеальним подарунком для догляду за шкірою та познайомити з різноманіттям масок Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/42794/

Тонік може доповнити щоденну доглядову рутину, але більше підійде для нормальної та жирної шкіри обличчя, на суху виявився слабкуватим. Хоча в поєднанні з іншими засобами - кремом чи сивороткою - шкіра не була стягнутою.

✔️ Тонік зволожує шкіру

✔️ Не залишає липкості - для мене це один з найважливіших показників, оскільки такі засоби не викликають як мінімум у мене подразнень.

✔️ Має приємний ненав'язливий запах троянди

✔️ Пом'якшує шкіру та готує до наступного етапу в догляді.

Вважаю цей набір дуже достойним і продуманим варіантом для подарунку на Новий рік, оскільки можна спробувати декілька різних доглядових засобів, кожен з яких має бути в догляді.

Пропоную також розглянути інші ідеї новорічних подарунків:

03 грудня, 2024
Mandarinka
03 грудня, 2024