Ta_nyaaaaaaa

Він виявився ще кращим, ніж я думала

Jole знову приємно здивували мене кремом. На заміну крему на МЛЕ я обрала зволожувальний, гадаючи, що він буде звичайним базовим. Однак у результаті виявилося, що він закриває і попутні запити шкіри. Розповідаю далі.

Крем має стандартний об‘єм 50 мл, м’яку тубу і кришечку фліп-топ, яка щільно закривається, тому проблем з протіканням немає.

💧 гіалуронову кислоту

▫️ комплекс керамідів

🍊 вітамін С

🧪 пантенол

Тож крем дійсно не лише глибоко зволожує, а й відновлює захисний бар’єр шкіри (особиливо помічаю це тому, що використовую кислоти, інші активи у догляді), запобігає втраті вологи зі шкіри, заспокоює подразнення, уповільнює процеси старіння, підвищуючи еластичність шкіри.

Зариває усі потреби моєї шкіри, чим і перебільшив очікування, так як я вважала, що це базовий зволожуючий крем, котрого може бути недостатньо на холодний період, бо обов'язиковим стає і відновлення захисної функції шкіри.

Зверніть увагу на сяйво шкіри на відео після нанесення крему ✨

Текстура у крему легка і водночас насичена. Він не ультра-легкий, не гелевий, а саме КРЕМОВИЙ за консистенцією.

Аромат відсутній.

Шкірою поглинається практично в нуль, залишає делікатне сяяння. Абсолютно не липкий і не жирний.

У використанні економний, бо завдяки насичений текстурі, його потрібно трохи більше класичної горошинки на все обличчя і шию.

❗️ Його слід обов’язково наносити на зволожену шкіру: водою, тонером, чим-небудь. Тому що у складі крем має гіалуронову кислоту і, якщо шкіра не буде зволожена, то крем буде притягувати цю вологу зі шкіри, з її внутрішніх шарів, тому може сушити.

Бачила стосовно цього відгуки, тому можливо його просто неправильно використовують.

Я ж собі давно взяла на замітку, що УСІ засоби з гіалуронкою наносити лише на вологу шкіру, щоб затримати її всередині, а не навпаки, витягнути зі шкіри.

03 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
03 грудня, 2024