Він виявився ще кращим, ніж я думала
Зволожувальний крем з гіалуроновою кислотою й комплексом керамідів Jole 24h Moisturizing Cream 💧
Jole знову приємно здивували мене кремом. На заміну крему на МЛЕ я обрала зволожувальний, гадаючи, що він буде звичайним базовим. Однак у результаті виявилося, що він закриває і попутні запити шкіри. Розповідаю далі.
Крем має стандартний об‘єм 50 мл, м’яку т убу і кришечку фліп-топ, яка щільно закривається, тому проблем з протіканням немає.
У своєму складі містить широкий перелік активних компонентів:
💧 гіалуронову кислоту
▫️ комплекс керамідів
🍊 вітамін С
🧪 пантенол
Тож крем дійсно не лише глибоко зволожує, а й відновлює захисний бар’єр шкіри (особиливо помічаю це тому, що використовую кислоти, інші активи у догляді), запобігає втраті вологи зі шкіри, заспокоює подразнення, уповільнює процеси старіння, підвищуючи еластичність шкіри.
Зариває усі потреби моєї шкіри, чим і перебільшив очікування, так як я вважала, що це базовий зволожуючий крем, котрого може бути недостатньо на холодний період, бо обов'язиковим стає і відновлення захисної функції шкіри.
Зверніть увагу на сяйво шкіри на відео після нанесення крему ✨
Текстура у крему легка і водночас насичена. Він не ультра-легкий, не гелевий, а саме КРЕМОВИЙ за консистенцією.
Аромат відсутній.
Шкірою поглинається практично в нуль, залишає делікатне сяяння. Абсолютно не липкий і не жирний.
У використанні економний, бо завдяки насичений текстурі, його потрібно трохи більше класичної горошинки на все обличчя і шию.
❗️ Його слід обов’язково наносити на зволожену шкіру: водою, тонером, чим-небудь. Тому що у складі крем має гіалуронову кислоту і, якщо шкіра не буде зволожена, то крем буде притягувати цю вологу зі шкіри, з її внутрішніх шарів, тому може сушити.
Бачила стосовно цього відгуки, тому можливо його просто неправильно використовують.
Я ж собі давно взяла на замітку, що УСІ засоби з гіалуронкою наносити лише на вологу шкіру, щоб затримати її всередині, а не навпаки, витягнути зі шкіри.
Коментарі (0)