Darina🦉

Враження від солоденького боксу

Привіт! Сьогодні ділюсь своїми враженнями від подарунку від клубу, за участь у челенджі.

У боксі мене чекали дуже гарні засоби:

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara (Black)

Блиск для губ Bourjois Gloss Fabuleux Lip (07 - Standing Rose Vation)

Кремові рум'яна для обличчя Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (05 - Delicate Pink)

Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream

Парфумована вода Marc Jacobs Perfect Elixir

Почну з - Туші для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara

Виглядає вона як прикраса, дуже стильний, сучасний дизайн, в приємному персиково-рожевого кольору. "Пузатий" флакон, який приємно тримати в руці, а металева кришечка, надає ще більшого шарму.

Щіточка - силіконова, вигнута, має тоненьки (середньої плотності) щетинки. Щіточка дуже вдала, неї приємно працювати, гарно повторює анатомічну форму, не колить та не драпає.

Колір насичено чорний.

Формула містить вітамін С та апельсин phytocycle™, що є джерелом енергії та захищають вії від ламкості і зовнішнього впливу.

Фішкою туші для мене є круте підкручування, ефект ніби ти використовувала інші спеціальні засоби для цього! Формує дуже гарний завіток. Вії тримають форму протьогом дня.

Наноситься легко, без комочків, і з цією щіточкою дуже важко "напортачити".

Добре тримається протьогом дня, не залишає відбитків, та не осипається.

Як висновок - це не тільки дуже гарний флакончик, який прикрашає косметичку, а ще і доволі якісний засіб! Тут 10/10

На фото (в каруселі), використані:

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara (Black)

Блиск для губ Bourjois Gloss Fabuleux Lip (07 - Standing Rose Vation)

Кремові рум'яна для обличчя Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush (05 - Delicate Pink)

Враження �від солоденького боксу

Блиск теж радує своїм зовнішнім виглядом.

Прозорий, міцний пластиковий флакон, з гарною "пімпочкою" на кришечці. Приємний, м'який, вдалої форми аплікатор.

В мене відтінок - 07 - Standing Rose Vation. Доволі влучний, не надто яксравий, рожевий колір. Фініш - глянцевий.

Дуже приємна текстура - він зовсім не липкий, трохи жирненький, по відчуттях нагадує бальзам, завдяки оліям у складі.

Дуже крута стійкість - годин 6 тримається колір, а відчуття зволоження ще довше. Це прям радує, і колір і потужне зволоження!

Аромат - це єдиний минус для мене, бо у всьому іншому блиск прям супер! Це солодко-цвітковий аромат + старість! Аромат - блиску або помади яка зіпсована/ вийшов термін дії (але по терміну все добре).

До складу формули входять мікрокристалічні воски, які відповідають за інтенсивне сяйво, а 92% компонентів, що володіють зволожувальними і захисними властивостями, забезпечують ефект бальзаму і дарують зволоження.

Крутий по якості, кольору, ефекту, але через аромат 7/10.

Кремові рум'яна для обличчя 05 - Delicate Pink - і цееее новий фаворит!!!!!!

Рум'яна представлені в зручному пакуванні для використання - пластикова, м'яка туба, об'ємом 15 мл.

Консистенція - ніжна, кремова, трохи густенька. Не жирна, не липка, вона зовсім невагома.

Колір - тут дуже вдале попадання, круте поєднання коричнево та рожевого, це та "зотота середина"! Для моєї світлої, блідої шкіри - це дуже влучний колір, теплий.

Рум'яна дуже пігментовані, але дуже легко піддаються корегуванню, від дуже насиченого відтінку (зверху на фото), до лагідного природнього ефекту (знизу).

Вони збагачені гіалуроновою кислотою, яка  є потужним природним гідратантом, сприяє підвищенню еластичності шкіри та зменшує прояви зморщок.

Рум'яна дуже легко та рівномірно наноситься завдяки ніжній кремовій консистенції та легко розтушовується.

Великий плюс, вони мають виразну зволожувальну дію, а на шкірі вони зовсім не відчуваються.

Тривалість теж на висоті, протягом дня!

Раніше від Max Factor, я користувалась тільки тушью, а тепер і рум'янами, повторю з задоволенням!

Тут 100/10!

Моделювальний крем для обличчя - з ним я вже знайома, і повторюсь він неймовірно крутий!

Крем представлен в зручній золотій баночці, об'ємом 15 мл.

Інформація від виробника:

Скульптуруючий крем, створений на основі революційної технології, поєднує в собі високоефективну суміш [ретинолу та ретиналю], кожен з яких інкапсульований в удосконалену систему доставки, що змінює форму [дипептидним комплексом]. Унікальна комбінація, покликана вийти за межі регенерації колагену та допомогти відновити функцію еластичних волокон. Доведено, що наша передова технологія збільшує вироблення еластину на 158% та колагенових волокон на 50%.

Текстура - дуже приємна до мого типу шкіри (жирний тип). Консистенція нагадує ламелярний крем або бальзам, білого кольору з жовтим підтоном. Дуже легко розподіляється по шкірі, вбирається протягом 5 хвилин, залишаючи природне сяйво, без відчуття жирності та плівки. Залишає бархатисто-м'який фініш. На дотик шкіра дуже дуже м'яка, напитана, та глибоко зволожена.

Аромат - легкий, свіжий, це суміш рослиних та квітково-пудрових нот. На шкірі не залишається.

По дії:

Зволожена та напитана шкіра

Крем надає помітний ліфтінг ефект

Трохи освітлює шкіру

Гарно розгладжує дрібні зморшки

Ніяких почервонінь або роздратованої шкіри я не отримала

Дуже мені сподовся та підійшов, маю дві баночки, тож зроблю окремий допис, коли використаю дві!

10/10!

Тут захват! Без перебільшень.

Я не фанат солодких ароматів, але тут було кохання з першого знайомста і звісно від зовнішнього вигляду!

Скляний флакончик об'ємом 5 мл, в гарній картонній коробці (яка теж дуже стильно та сучасно виглядає).

Особливо привертає увага кричешка, на якій розташований гарний бант берюзово - блакитного кольору, металик. Знизу золотаві кубики, з першими літерами бренду, а на звороті неймовірно гарне золоте серденько!

Кришечка мічно закривається.

Ну пакування 100/10

Про аромат:

Тип аромату: амброві
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна

Перше, що спало на думку, це напій з ревеню, саме в літку, з ревеню ( румбамбару) та з полуницею і ванільним цукром! Перше, що відчуваєшь, це свіжість з далекою кислинкою ревеню. Через хвилин 15 з'являється стигла та солодка слива, яку гарно притрусило ваніллю.

Через деякий час, відчуваєшь пудрові ноти білих квітів, з квітковим медом.

Дуже теплий, зігріваючий аромат. Глибокий та насичений, залишає після себе солодкий шлейф.

Стійкість до 10 годин на шкірі, на одязі до прання.

Я закохалась в цей парфум! На холодну пору року це ідеальний варіант! Хочу повторювати їх знову і знову!

Всім дякую за увагу!

12 грудня, 2024
Darina🦉
12 грудня, 2024