Лінійка для обличчя CELLULAR EXPERT FILLER : комфорт і вдячність шкіри забезпечено
Це один з брендів, який моя мама обирає для своєї шкіри вже протягом 10 років і ця лінійка, одна з фаворитів, на рівні з серією Q10
Догляд за шкірою важливий у будь якому віці, будь тобі 17ть чи 45ть. Але певна річ, з часом, шкіра стає більш вибаглива і починає "перебирати" - те мені не так зволожує, я хочу більше, а тут мені текстура не подобається, давай міняй. Тож сьогодні хочу поділитися відгуком від моєї мами на серію CELLULAR EXPERT FILLER, що призначена для красунь, трошечки за 40+.
Ця лінійка одна з її фаворитів, що правда вона тестувала лише денний і нічний крем. Вона одна з тих, що підходить не тільки віковій шкірі, а й для сухої, що не мало важливо, так як моя мама скаржиться на деякі антивікові крема, що надто сильно стягують шкіру і вона відчуває дискомфорт, а доглядова косметика повинна дарувати комфорт в першу чергу.
NIVEA Cellular Expert Filler SPF 15
В компактній білій баночці, знаходиться справжній скарб, що так полюбився шкірі моєї мами. Він на повторі вже мабуть другий чи третій раз, що слідчить про позитивний досвіж використовування.
Текстура у засобу доволі щільна, має легкий розуватий підтон. При контакті з шкірою, продукт легко розподіляється, не залишаючи а ні жирних плям, а ні липкості, а ні відчуття стянутості, що для моєї мами - супер важливо. Крем має легкий пудрово-квітковий аромат, доволі приємний як на мене.
Великим плюсом цього засобу є наявність SPF. Авжеж, влітку цієї кількості не вистачає, але для осені чи зими - це гарний варіант, що б уникнути прояв пігментних плям ( а ось це в нас з мамою спільна тема - пігментація).
Крем комфортно відчувається на шкірі, я би навіть сказала "легко", без жирної плівки. При тому, він прекрасно зволожує шкіру, швидко поглинається і залишає після себе гладеньку шкіру, з максимально натуральним фінішем. Допомагає позбавитися лущення, забезпечує комфорт протягом дня, а в тандемі з сироваткою, не дає можливості сухому повітрю наробити шкоди.
Цей крем буде на повторі ще не один раз і вона відмічає ще те, що на відмінно від Q, він не такий важкий і відчувається як друга ідеальна шкіра, а зволоження таке ж саме.
NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER Intensive Anti-Age Night Cream
Без прикрас - це улюблений нічний крем моєї мами. Цю синю коробочку я бачу в неї постійно і вже розумію, що тут буде 100%позитивний відгук.
Крем має доволі приємну текстуру : вона буквально тане при контанкті з теплою шкірою і здається менш щільним,а ніж денний. Колір цього ж - світло лавандовий, аромат плюс мінус такий самий. Як і денний, нічний крем гарно зволожує шкіру і відчувається як її частина, те що так шукав роками.
Головне що вирізняє його серед великої кількості нічних кремів, що тестувала моя мама - відчутність відчуття маски. Як я вже казала, шкіра в неї суха, але всі ці "жирненьки" текстури, їй недовподоби. Чекати, поки воно поглинається, потім промакати якщо наніс забагато - це її дуже дратує. Це й же крем подарував їй спокій в вечірніх бьюті процедурах.
Цей крем швидко поглинається, не залишає жодного сліду, без ефекту маски. Сказала б що це звучить як казка, але це все NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER.
На ранок відчуття комфорту залишається, нема жодного сліду на постільні білизни.
"Моя шкіра виглядає з ним ідеально" - пряма цитата моєї мами. Шкіра м'яка, еластична. Вона виглядає наповненною і дуже здоровою. Це саме той комфорт який так хочеться відчути : без обтяження, липкості, стягнутості і жирних плям.
В запасі вже мається баночка, тому що цей крем вартий уваги.
NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER Serum
Ця сироватка стала для моєї мами новим продуктом, який одразу почала активно використовувати і тестувати.
Текстура у засобу рідка, водяниста, але це зовсім не водичка. Вона ковзає поміж пальців, як емульсія, відчувається навіть "жирненько". Завдяки подібній текстурі, продукт використовується доволі економічно і проблем з його розподіленням - немає.
Продукт поглинається повільно, відчуття липоксті і стягнутості немає. Цей процес хоч і поступовий, але досить комфортний. Тут ще є момент: більшість сироваток, як антивікових, так і супер зволожуючих, завжди поглинаються шкірою за 1секунду, які б вони не були за щільністю. Навіть емульсія - так само. Тож мама, яка звикла наносити більше, була здивована тим, що її шкірі потрібно менше продукту, а ніж завжди.
Продукт не залишає липоксті, плівки, жирності. Ні про яку стянутость і сухість - мова йти не може, бо він прекрасно зволожує. Поки що казати про зміни стосовно зморшок рано, а от про те що набряклості немає - можна. Шкіра з самого ранку виглядає куди свіжішою, доглянутою і сяючою. Завдяки ось такому ефекту, дійсно є ефект "омолодження".
Ця сироватка дійсно вразила своєю дієвістю і тим, як гарно вона все ж таки розкриває крема з цієї серії.
Доречі, так робити не можна, але скажу - вона її ще й під очі використовувала, і на повіки 😂 Я сварила її, казала що могла бути якась реакція, нащо мама мені : "Ну ти ж не сказала про це, а вона он яка комфортна, легка". Короче як сироватка для повік вона їй теж сподобалась😂
NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER Eye & Lip Contour Cream
Цей засіб хоч їх і сподобався, але не викликав масу емоцій, як сироватка, для якої мабуть сейф зараз замовляють. Але все ж таки крем теж отримав гарні відгуки.
Як і всі продукти з лінійки, він відчувається як друга шкіра, як її частина. Текстура у крема довольно щільна, але при тому - гарно розподіляється.
Використовує вона його, тільки як крем під очима, хоча його можна використовувати для зони навколо губ. Але для неї важливіше подбати про шкіру навколо очей, а звичайні крема і так гарно доглядаються за іншими ділянками її шкіри.
Не дивлячись на щільність, крем доволі легкий і не обтяжує чутливу ділянку обличчя. Він швидко поглинається, відчувається легка прохолода, яка наче прибирає втому ввечері. Під цей крем, вона не наносить сироватку - каже що не потрібно, бо крем і сам гарно зволожує і не потребує якогось помічника чи нашаровування. Про боротьбу з зморшками поки казати рано, але шкіра навколо очей стала більш наповненною, м'якою і наче не такою тоненькою. На набряки крем ніяк не вплинув.
Він комфортний, легкий, прекрасно зволожує. Нема жирних слідів, плівки чи будь чого неприємного. Але якщо сироватка її вразила і крема для обличчя вже перевірені, то що до повторення крема під очі - вона поки думає.
Коментарі (0)