Spodobaieva Maryna

Шампунь для волосся Bogenia

Якось випадково я натрапила на цей шампунь, але перед цим я довго думала брати мені популярний шампунь від Mielle Rosemary Mint чи ні?. Але тут побачила його і вирішила треба спробувати.

Шампунь для волосся Bogenia Rosemary Peppermintмістить рослинні екстракти з протизапальною, стимулюючою та регенеруючою дією. Забезпечує тривалу свіжість і збалансований догляд для всіх типів волосся. Ніжний шампунь, збагачений натуральними інгредієнтами розмарину і м'яти, м'яко очищує волосся, оздоровлює шкіру голови, водночас робить волосся сильнішим і блискучішим.

Об'єм: 350 мл.

Дія засобу:

🌿протизапальна;

🌿очищувальна;

🌿зміцнювальна;

Склад: Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Methyl MEA, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Dimethiconol, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Glycerin, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Laureth-7, Ammonium Laureth Sulfate, Benzoic Acid, Hydrogenated Jojoba Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Aloe Barbadensis Extract, Hydrolyzed Keratin.

Застосування: намочіть волосся, видавіть необхідну кількість шампуню на долоню, спіньте, потім нанесіть на волосся. Ретельно промасажуйте шкіру голови пальцями, потім змийте.

Шампунь має густу консистенцію, відмінно піниться і має приємний трав’яний аромат. Хоч в складі є ментол, прохолоди я не відчула.

Враження: шампунь більше підійде для натурального жирного чи нормального волосся. Фарбоване може підсушувати, але я постійно користуюся кондиціонерами та масками. Користуємось ним разом з чоловіком. Він досить глибоко очищає, але зараз в період шапок мені таке треба, бо волосся швидко брудниться. Взяла ще їх спрей з імбиром, згодом про нього напишу. Досить класний дует вийшов, волосся дійсно чистіше. Але шкіра голови до нього швидко звикає, тож чередуйте обов’язково з іншим шампунем. В цілому непоганий варіант, на випадіння ніяк чесно не вплинув, він досить базовий. На холодний період, взяла ще одну баночку. Але дуже хочу спробувати інші, особливо з яблучним оцтом.

Всім дякую і мирного дня🖤

04 грудня, 2024
Spodobaieva Maryna
04 грудня, 2024