M O N D ✨️

Зміцнення мікробіому шкіри з унікальною формулою

Коли я побачила мініатюри Lancaster, стало цікаво дізнатися більше про бренд та його елітні продукти. Що довелося з'ясувати:

Бренд Lancaster розпочав свою історію в 1946 році в Монако. Його успішному розвитку допомогло створення засобів для догляду, що не лише зволожували та живили шкіру, але й забезпечували їй захист від УФ-випромінювання. Починаючи з 1971 року засоби Lancaster здебільшого були орієнтовані на захист від сонця, чим швидко завоювали неймовірну популярність.

Навіть мініатюра сироватки для обличчя Lancaster 365 вражає своєю красою. Флакон та коробка копіює форму та кольори повнорозмірного об'єму. Дизайн вишуканий, створює враження люксового продукту. На упаковці замість довгого опису зазначено склад.

Флакончик пластиковий. Тут немає дозатора, але є зручна лопатка під кришкою.

З назви стає зрозуміло, що сироватка буде проникати у глибокі шари дерми та доставляти цінні компоненти у неї.

Властивості:

• допомагає зменшити ознаки старіння шкіри

• відновлює пружність шкіри

• надає шкірі тонусу

Щоб визначитися, чи можна назвати вартість виправданою (50мл - понад 5000грн), у першу чергу раджу звернути увагу на склад.

По-перше, формула базується на запатентованих подвійних ліпосомальних ферментах. По-друге, склад вражає й іншими активами та цікавими компонентами. Ось деякі з них:

• УФ-фільтри (2)
  • Пребіотики/пробіотики/ферменти (2)
  • Омега жирні кислоти (3)
  • Сквалан (1)
  • Центелла азіатська (1)
  • Водорості (1)
  • Вітамін Е (1)
  • Квіткова вода гамамеліс віргінський  
  • (1) Екстракт троянди-мирт  
  • (1) Екстракт різушки Таля 
  • (1) Екстракт лимонника (1) 
  • Гідролізат соєвого борошна (1)

Для мене особливо важливо бачити інгредієнти, які можуть допомогти шкірі стати менш чутливою до агресорів навколишнього середовища шляхом зміцнення її мікробіома. А також, компоненти націлені на зволоження, тонізування та відновлення шкіри.

Аромат досить виражений, парфумований. Я прихильниця догляду за шкірою без ароматизаторів, тому тут хвалити не буду. Пахне приємно, але є безліч засобів, де такий аромат був би більш доречний. Текстура легка, ніжна. Візуально нагадує крем білого кольору.

Сироватка надає легке зволоження, яке повністю не прибирає відчуття сухості, а лише трохи його зменшує.

Дійсно спостерігається звуження пор. На дотик шкіра ніжна та м'яка.

Щодо антиейдж ефекту, його складно оцінити, бо сироватка не є самостійним засобом. У комбінації з кремом позитивні зміни є, але точно не відразу.

Містить сітловідбивальні перлинні пігменти, які мають надавати шкірі сяйво. Я бачу навпаки, більш матовий фініш на сухій шкірі. Не помітила, щоб сироватка прибирала почервоніння або роздратування (хоча має). Для проблемної та чутливої шкіри може не сподобатися.

Використовую двічі на день після очищення шкіри. Враховуючи наявність УФ-фільтрів, можна залишити лише для денного використання. А ще краще, на теплу пору року.

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

05 грудня, 2024
M O N D ✨️
05 грудня, 2024